Interpretare vis in care apare disparea

0
2563
Interpretare vis in care apare disparea

Interpretarea viselor in care apare disparea. Atunci cand visezi ca ceva dispare imediat din fata ta ca prin minune inseamna ca nu ai suficienta incredere in propriile forte, nu stii ce sa faci in viata, cum sa te descurci singur, nu esti sigur pe nimic, iti este o frica constanta de a fi desprins de realitatea ta.

De cele mai multe ori se intampla sa visam ceva si sa ne dispara repede din minte insa acest lucru ce se intampla deoarece imaginea nu este destul de fixata in subconstinetul nostru si nu suntem in stare sa o acceptam ca atare. Insa obiectele care ne dispar din vis in diverse circumstante pot sa reprezinte chiar lucrurile de care ne temem sa nu le pierdem in realitate.

dispare

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca iti dispar obiecte sau lucruri din fata ochilor inseamna ca in realitate vei avea parte de probleme materiale, e posibil sa o duci foarte rau cu banii, tocmai pentru ca nu esti chibzuit si cheltuiesti foarte mult. Cel mai indicat ar fi sa iti verifici prioritatile si sa ai grija de lucrurile pe care cu adevarat trebuie sa te bazezi in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care lansezi un produs sau o afacere

Din punct de vedere psihologic visul in care iti dispar unele obiecte sau persoane ori activitati la care tii foarte mult in viata se refera la faptul ca nu stii sa le apreciezi si astfel esti atentionat sa tii mai bine de ele, in caz contrar le vie pierde, te vei trezi la un moment dat singur si al nimanui si nu vei sti incotro sa o mai apuci.

Trebuie sa stii sa acorzi mai mult respect persoanelor din viata ta si sa le arati ca apreciezi prezenta lor, trebuie sa incerci sa fii mai afectuos si sa iti apreciezi mai mult conditia actuala, chiar daca este una modesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.