Interpretare vis in care apare o curea

0
5546
Interpretare vis in care apare o curea

Interpretarea viselor in care apare o curea. De regula cureaua din vis nu are o semnificatie prea buna, ea reprezentand necazuri, certuri mari pentru o avere iar atunci cand visezi ca porti o curea noua inseamna ca cineva iti pune bete in roate tocmai pentru a te impiedica sa mai obtii castiguri financiare.

Atunci cand visezi ca porti o curea veche inseamna ca ai un ton neadecvat, un limbaj urat fata de persoanele din jurul tau iar asta inseamna ca vei avea si multe de pierdut daca nu iti ceri scuzele de rigoare. Totodata se mai spune si ca o persoana care viseaza curea va avea un mare conflict in viata reala cu cineva drag. O curea in vis mai simbolizeaza si faptul ca in realitate neamurile iti sunt foarte fidele, apropiate si te ajuta in orice.

Cureaua din vis mai reprezinta si faptul ca esti o fire care se ataseaza foarte repede de ce di jur, tinzi catre posesivitate, vrei sa ii acaparezi, insa reprezinta si o conexiune de suflet foarte puternica, o mare putere de atasament, un spirit foarte dependent, nu poti trai fara iubirea celui apropiat tie, ai parte de unele constrangeri pe plan sexual cat si moral, pe care in cele din urma tot tu le faci, din proprie initiativa, ceea ce te duce la o mare epuizare fizica.

Citește și:  Interpretare vis in care apare incaltaminte/ incaltat

Daca visezi o curea de piele inseamna ca vei avea si pare de castiguri financiare iar averea ta se va mari simtitor.

Atunci cand visezi ca porti o curea noua inseamna ca va aparea in viata ta o persoana care te necajeste, te deranjeaza cu prezenta sa, iar daca visezi o persoana care poarta o curea veche inseamna ca vei gresi fata de cineva si va trebui sa iti ceri scuze, sa iti repari greseala.

Daca visezi ca porti mai multe curele inseamna ca vei intra in polemici cu persoanele apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.