Interpretare vis in care apare dentist

0
16140
Interpretare vis in care apar

Interpretarea viselor in care apare un dentist. Atunci cand visati un dentist, acesta este de regula ajutorul de care aveti nevoie intr-o situatie dificila si nu trebuie sa va sfiiti sa-l cereti. Daca visati ca mergeti la dentist cu o problema inseamna in realitate ca veti avea parte de neplaceri, de necazuri iar daca visati ca mergeti sa va scoateti un dinte inseamna ca veti suferi mari pierderi financiare.

Daca visezi ca stai de vorba cu un dentist, atunci visul prevesteste boala, multe necazuri, fiind un semn rau in general, poate ca vei avea nevoie de ajutor medical, tu sau o ruda apropiata. Atunci cand visezi un medic dentist care face o lucrare la dintii unei alte persoane inseamna ca in realitate vei fi foarte socat de o intamplare scandaloasa care te implica si pe tine in mod indirect.

Se mai spune ca un dentist in vis mai reprezinta si faptul ca vom afla unele stiri care nu ne bucura referitoare la activitati importante pe care le-am facut cu ceva timp in urma. Dentistul desigur aduce cu sine si multa suparare si nenorociri, insa conteaza foarte ipostaza in care se afla sau sentimentul pe care visul ni-l induce, asa cum am explicat mai sus.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca dentistul din vis inseamna ca sunteti o persoana agresiva, violenta, tinand seama ca acesta lucreaza in dinti, sau cu materiale tari.

la dentist

Daca visezi ca esti la un dentist mai inseamna si ca nu esti sigur pe un individ pe care abia l-ai cunoscut, nu ai incredere in el, nu-ti prezinta siguranta, insa e posibil sa te simti si insingurat, ori ti-e frica de singuratate, poate chiar de durerea pe care singuratatea o provoaca. Nu-ti face griji, de regula totu se rezolva, chiar si atunci cand vezi ca nu mai ai scapare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dinte

Atunci cand visezi ca esti la dentist mai inseamna si ca in realitate acorzi foarte multa atentie aspectului tau fizic, insa poate sugera si atentia unor oameni asupra ta, faptul ca pot fi deschisi in lansarea unor opinii, sinceri, desi numai atunci cand au interes.

Dentistul din vis mai poate sugera si faptul ca trebuie sa trecem printr-o perioada foarte urata ca sa putem in cele din urma sa fim oameni mai buni, sa actionam mai precauti, sa devenim mai puternici, mizand pe ideea ca tot ceea ce facem rau, se intoarce cu rau, iar tot ceea ce facem bine, se intoarce cu bine.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visam un dentist avem o mare nevoia sa incercam sa ne reabilitam imaginea, incercam sa ne punem in fata unor situatii dificile, vrem sa suferim numai pentru a arata celor din jur stim sa ne sacrificam, ca vrem sa le facem bine indiferent cu ce risc.

Alternativ visul mai poate simboliza si faptul ca noi insine avem nevoie de ajutor sau ca ne vom confrunta cu unele necazuri, are cer pastrarea calmului, chiar daca ne temem. E posibil in acelasi timp sa mai fie nevoie si de multa temperare deoarece ne este frica sa nu-i ranim pe cei din jur, ne este teama sa nu fim raniti nici noi, nu vrem sa suferim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.