Interpretare vis in care apare teatru

0
70
Teatru Sursa: a-alexandra.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare teatru. Atunci cand visezi un teatru inseamna ca vei avea parte de schimbari in viata si daca visezi ca joci cu altii la teatru inseamna ca dorintele ti se vor implini. Pe de alta, parte in cazul in care visezi joci doar tu la teatru, inseamna ca vei depasi toate necazurile, iar daca faci teatru in vis inseamna si ca in familia ta vor interveni schimbari.

Teatru Sursa: a-alexandra.blogspot.com
Teatru
Sursa: a-alexandra.blogspot.com

Atunci cand visezi ca fluieri la teatru inseamna ca esti o persoana flexibila si foarte adaptabila iar daca te visezi in loja de teatru inseamna ca vei avea parte de zile senine. Atunci cand visezi ca mergi la teatru, visul prevesteste un succes garantat iar in cazul in care visezi o piesa de teatru inseamna ca iti vei implini o mare dorinta. O sala de teatru mare inseamna ca dorintele tale nu se vor realiza prea curand, poate chiar niciodata, iar atunci cand visezi ca mergi sa vezi o piesa de teatru, mai poate insemna si vesti bune si rele din departari.

Un teatru mic poate sa simbolizeze un simt practic al persoanei care viseaza, mai ales pentru intrajutorare iar o revista de teatru mai poate insemna si o vizita a unei persoane de peste granite. Daca te visezi simplu spectator la teatru inseamna ca ai o mare dorinta ascunsa iar atunci cand te visezi pe scena de teatru inseammna ca ai in suflet multa amaraciune pe care cineva anume ti-a produs-o, in orice caz, o persoana de sex opus.

Totodata, atunci cand visezi ca faci parte din public la teatru, inseamna ca esti o fire realista si vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus, deoarece te vei implica in activitati sociale foarte interesante. Atunci cand visezi ca esti la teatru si toate luminile sunt stinse iar in sala nu mai e nimeni, inseamna ca in realitate te vei plictisi foarte tare, deoarece viata ta este lispita de lucruri interesante.

Daca visezi ca esti actor de teatru inseamna ca in realitate esti o persoana cu inclinatii catre anxietate. Daca visezi ca esti in culise la teatru inseamna ca te vei pregati foarte bine pentru toate provocarile ce ti le ofera viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here