Interpretare vis in care apare o masea

0
40987
Interpretare vis in care apare o masea

Interpretarea viselor in care apare o masea. Atunci cand visati o masea inseamna ca in realitate aveti parte de preocupari, de multe griji, poate chiar de o mare durere sufleteasca si o paguba financiara.

Cand visati o masea cariata inseamna ca veti avea probleme cu cei dragi. In cazul in care visati ca va creste o masea inseamna ca averea va fi sporita, iar doua masele crescute in plus in vis inseamna ca veti avea parte de o mare rusine.

Cand visezi o durere de masea inseamna ca in realitate va veti rusina iar daca visati ca va scoateti o masea inseamna ca veti afla de moartea unei persoane apropiate.

Consultati si simbolurile pentru cuvantul „dentist”.

interiorul unui dinte uman

Daca visezi ca te doare o masea inseamna ca in realitate vei avea multe pierderi din cauza imprudentei tale, e posibil sa ai si multe certuri acasa si sa nu iti mearga nimic bine la locul de munca.

Daca visezi ca iti creste o masea inseamna ca vei avea mai multi bani iar daca visezi ca iti cresc doua inseamna ca vei avea parte de o umilinta. In cazul in care visezi ca te doare maseaua insa doar putin inseamna ca te vei inhiba, vei avea frustrari si devii timid.

Citește și:  Interpretare vis in care esti din nou la scoala

Daca visezi ca iti scoti o masea inseamna ca vei pierde o persoana draga tie, e posibil sa fie vorba chiar de un deces iar daca visezi ca iti crec multe masele inseamna ca vei avea parte numai de lucruri bune si nu vei avea nici o problema de boala, iar acest lucru este precizat mai ales in traditia romaneasca in care se spune ca sanatatea si vitalitatea iti vor caracteriza viata.

Daca visezi ca iti creste maseaua de minte inseamna ca in realitate fie vrei sa duci o viata de om mare, sa simti ca esti pe picioarele tale fie este o avertizare asupra faptului ca ar cam fi vremea sa te maturizezi, sa iti vezi de ale tale si sa nu mai duci o viata de adolescent, trebuie sa inveti mai multe si sa aduni mai multe experiente, sa adaugi mai multe la backgroundul vietii tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.