Interpretare vis in care apare o masea

0
27731
O masea Sursa: colectiadepietre.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o masea. Atunci cand visati o masea inseamna ca in realitate aveti parte de preocupari, de multe griji, poate chiar de o mare durere sufleteasca si o paguba financiara. Cand visati o masea cariata inseamna ca veti avea probleme cu cei dragi. In cazul in care visati ca va creste o masea inseamna ca averea va fi sporita, iar doua masele crescute in plus in vis inseamna ca veti avea parte de o mare rusine. Cand visezi o durere de masea inseamna ca in realitate va veti rusina iar daca visati ca va scoateti o masea inseamna ca veti afla de moartea unei persoane apropiate.

O masea Sursa: colectiadepietre.blogspot.com
O masea
Sursa: colectiadepietre.blogspot.com

Consultati si simbolurile pentru cuvantul „dentist”.

Daca visezi ca te doare o masea inseamna ca in realitate vei avea multe pierderi din cauza imprudentei tale, e posibil sa ai si multe certuri acasa si sa nu iti mearga nimic bine la locul de munca. Daca visezi ca iti creste o masea inseamna ca vei avea mai multi bani iar daca visezi ca iti cresc doua inseamna ca vei avea parte de o umilinta. In cazul in care visezi ca te doare maseaua insa doar putin inseamna ca te vei inhiba, vei avea frustrari si devii timid. Daca visezi ca iti scoti o masea inseamna ca vei pierde o persoana draga tie, e posibil sa fie vorba chiar de un deces iar daca visezi ca iti crec multe masele inseamna ca vei avea parte numai de lucruri bune si nu vei avea nici o problema de boala, iar acest lucru este precizat mai ales in traditia romaneasca in care se spune ca sanatatea si vitalitatea iti vor caracteriza viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un stomac

Daca visezi ca iti creste maseaua de minte inseamna ca in realitate fie vrei sa duci o viata de om mare, sa simti ca esti pe picioarele tale fie este o avertizare asupra faptului ca ar cam fi vremea sa te maturizezi, sa iti vezi de ale tale si sa nu mai duci o viata de adolescent, trebuie sa inveti mai multe si sa aduni mai multe experiente, sa adaugi mai multe la backgroundul vietii tale.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.