Interpretare vis în care toate plantele încep să se usuce și să moară

0
3118
Interpretare vis in care toate plantele incep sa se usuce si sa moara

Interpretarea viselor în care toate plantele încep să se usuce și să moară reflectă în mare parte mici nemulțumiri, nereușite în plan sentimental sau material.

Interpretarea viselor în care plantele se usucă și mor poate fi profundă și plină de semnificații. Fiecare plantă din vis poate reprezenta un aspect diferit al vieții noastre emoționale sau spirituale. De exemplu, vederea unei flori uscate poate simboliza o pierdere recentă sau o dezamăgire. Pe de altă parte, uscarea unui copac mare poate indica o schimbare majoră sau sfârșitul unei etape importante în viață.

Dacă visezi că plantele încep să se usuce, să se ofilească, atunci în realitate este vorba de nerodnicie, muncă în van sau nerodirea unor relații, nu are sens ceea ce faci sau chiar dacă te străduiești nu o să ducă la nimic.

Un mare rol în vis ar trebui să fie dat de natura plantelor care se ofilesc, căci nu este tot una ce plante sau flori îți apar. Dacă visezi că niște flori încep să se usuce și să se ofilească de tot, s-ar putea ca în realitate să fie vorba de o mare tristețe ce te va cuprinde în curând, o stare depresivă, o să îți cam dispară veselia la auzul unor vești deloc îmbucurătoare.

Dacă florile reprezintă ceea ce e frumos în viață, bucuria de a trăi, tandrețea și bunătatea, atunci visul care prezintă o scenă atât de sobră cu plante sau flori ofilite poate prevesti în oarece măsură pasirea într-o perioadă sau într-un domeniu care nu îți va aduce mari satisfacții, ba dimpotrivă, s-ar părea că o să fii chiar dezamăgit(a) de ceea ce vei vedea sau auzi, o să te dezamăgească prietenii.

Visul poate să remarce de asemenea și secatuirea psihică în care o să te afli, ilustrează faptul că o să rămâi pustiu(ie), golit(a) de vitalitate și sentimente. Dacă în viața reală îți pui mari speranțe în cineva, visul este un semn că treburile nu vor merge așa cum te aștepți.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un nas roșu, un nas cârn sau propriul nas

planta moarta

Flori ofilite în vis prevestesc necaz, amărăciune, ori neîmplinirea unor vise, a unor scopuri pe care le urmărești de ceva timp. Totodată este posibil să îți pui prea mare încredere în cineva care te va trăda, îți va călca în picioare inima.

Dacă vezi în vis trandafiri ofilindu-se, atunci în mod cert are legătură cu dragostea, cu amorul neîmpărtășit sau cu sentimente ce se vor ofili în scurt timp.

Dacă visezi iarba ofilindu-se în jurul tău, atunci s-ar putea să ai ghinioane în planul financiar, starea de bunăstare se va subția în curând și vei gusta din supliciile unui trai auster.

Visând niște frunze ofilindu-se, poate să aibă de-a face cu starea ta de sănătate, o să ai simptome ale unor boli și chiar s-ar putea să te îmbolnăvești.

În cazul în care visezi niște buruieni ofilindu-se, atunci se poate să existe și o parte pozitivă, benefică, îți vei pune la punct niște dușmani sau o să ții la respect persoane ce răspândesc vorbe neadevărate despre tine.

În situația în care vezi în vis cum se ofilesc până la distrugere niște flori frumoase galbene, s-ar părea că o să îți piară bucuria pentru ceva măreț, pentru o realizare sau o împlinire.

Visul în care se ofilesc flori albe prevestește gânduri confuze, o să ai o supărare, ceva o să te deranjeze. Totodată este posibil ca să te compromiți, ori cineva din anturajul tău să încerce să îți păteze onoarea, sau să te inducă în eroare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.