Interpretare vis in care apare un curcubeu

0
4159
Interpretare vis in care apare un curcubeu

Interpretarea viselor in care apare un curcubeu. Atunci cand visezi un curcubeu inseamna ca vei avea parte de pace in suflet, de vreme buna in viata si te vei impaca cu un prieten vechi.

Totodata curcubeul din vis mai reprezinta si contopirea contrastelor iar el aduce numai bucurii, noroc la toate actiunile pe care le demarati, simbolizeaza o fire sociabila, insa cand il vezi cu bolta el poate semnifica moarte.

Un curcubeu deasupra capului reprezinta mult noroc si semne bune in general iar daca acesta ti se pare foarte frumos in vis inseamna ca te vei impaca cu prietenii tai si in momentul in care il vezi iesind din nori inseamna ca toate plictiselile se vor sfarsi si vei incepe o viata frumoasa.

Un curcubeu vazut in vis la orizont inseamna sanse de bine iar daca il privesti cu ochii mari inseamna armonie in suflet, pace, vreme frumoasa si daca il vezi dimineata inseamna numai bine si un curcubeu vazut seara in vis reprezinta primejdii, daca il zaresti pur si simplu pe cer inseamna ca te vei schimba in bine iar unele dificultati vor lua sfarsit si bunastarea isi va face aparitia.

Citește și:  Interpretare vis in care apar galbenele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.