Interpretare vis în care vezi un tunel

0
748

Un tunel întunecat în vis este semn de incertitudine, disperare, gânduri negative cu privire la viitor. Lumina dintr-un tunel este semn că ceva favorabil se va întâmpla. Dacă visezi lumina de la capătul tunelului este semn că se va încheia o perioadă dificilă din viața ta.

Tunelul în vis simbolizează trecerea spre un nivel de viață mai bun, deși această perioadă va fi dificilă și plină de sacrificii. Tunelul este și un simbol al șansei de a face față unei încercări dificile și a capacității de a o depăși. Este posibil ca în această încercare să nu ai parte de ajutor de la străini, dar să te descurci singur.

Alte interpretări ale unui tunel în vis:

  • Dacă în vis ești într-un tunel sau ai coborât dintr-un metrou înseamnă că vei găsi în curând o soluție la problema ta, sau vei avea o surpriză care îți va aduce bucurie. De asemenea, visul prezice că totul se va întâmpla în mod neașteptat.
  • Un tunel feroviar în vis simbolizează că ești plin de îndoieli cu privire la deciziile luate. Un astfel de vis (mai ales dacă l-ai avut în noaptea de sâmbătă spre duminică) semnifică și vești mult așteptate.
  • Dacă visezi în noaptea de marți spre miercuri că nu poți ieși din tunel, înseamnă că vei avea un necaz, dar cu mult efort vei reuși să găsești o soluție la această problemă care ți-a tulburat liniștea.
  • Visul în care te plimbi într-un tunel prezice nefericire în viața personală și profesională.
  • Dacă în vis apare un tren ce vine spre tine printr-un tunel este semn că trebuie să-ți schimbi munca.
  • Un vis în care conduci mașina prin tunel arată probleme în afaceri.
  • Dacă în vis te uiți printr-un tunel, înseamnă că în viitorul apropiat vei lua o decizie îndrăzneață pentru a ieși dintr-o situație ce părea de nerezolvat.
  • Un tunel lung și întunecat în vis este semn de schimbare în viața ta.
  • Dacă în vis te afli într-un tunel și nu găsești o cale de ieșire este semn de sărăcie și situație dificilă în viața ta.
Citește și:  Interpretare vis in care iti canta niste muzicanti

Dacă ai visat că mergi printr-un tunel înseamnă că vei trece prin momente grele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.