Interpretare vis în care vezi foamete

0
51

Senzația de foame în vis este un sentiment neplăcut și se poate interpreta prin pierderea confortului în viață sau prin sărăcie. Acest vis poate prezice supărare, boală. Dacă ai visat oameni flămânzi în preajma ta, asta prezice o situație dificilă în viața reală, în viitorul apropiat.

Despre astfel de vise se spune că pot avea și o interpretare pozitivă. De exemplu, dacă simți că suferi de foame în vis, asta arată că vei avea posibilitatea să-ți îmbunătățești situația financiară și să trăiești mai bine în viața reală. Foamea în vis se referă și la cunoaștere și înțelegere. Dacă îți este foame în vis dar în realitate ești sătul, asta simbolizează faptul că ai putere de muncă și ambiție, care te vor conduce spre succes.

De asemenea, visul în care suferi de foame mare poate semnifica și pierdere, nu doar bunăstare. Dacă visezi că-ți este foame dar și sete, înseamnă că vei munci fără spor și vei fi ignorat de prieteni.

Alte interpretări ale viselor în care vezi foamete:

 • Dacă ai avut un vis în care părea că mori de foame, asta poate fi un semn de trădare din partea unor persoane apropiate, la care nu te-ai așteptat.
 • Dacă ești un bărbat care are un vis straniu, legat de foamete și sărăcie, sau ai visat că nu îți ajung banii să trăiești, nu este bine, pentru că acest vis poate fi un semn că vei avea necazuri la locul de muncă în curând.
 • O femeie care are un astfel de vis este posibil să aibă o relație dificilă și să sufere de singurătate.
 • Senzația ușoară de foame în vis nu trebuie să producă îngrijorare, pentru că se referă de fapt la o îmbunătățire a bunăstării în viață.
 • Dacă o persoană bolnavă visează că îi este foame, înseamnă că se va recupera încet din boală, parțial sau chiar total.
 • Visul în care vezi mulți oameni care suferă de foame se referă la sărăcie și la lipsa banilor. Acestea pot fi principalele probleme în viitor. Visul avertizează cu privire la astfel de nacazuri și deci ar trebui căutată o sursă suplimentară de venit.
 • Dacă în vis îți este foarte tare foame, este posibil ca reputația ta să fie afectată din cauza faptului că dai prea multă atenție unei persoane de sex opus.
 • Visul în care vezi oameni care mor de foame arată că vei fi amenințat de sărăcie sau vei fi nemulțumit de munca ta și de ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător. Acest vis este în general de rău augur pentru că se referă și la evenimente din viitor care au consecințe rele asupra oamenilor.
 • Dacă un om care iubește visează că suferă de foame, asta este semn că va fi dezamăgit de persoana iubită, își va da seama că se află îtr-o căsătorie nefericită.
 • Visul în care faci greva foamei arată că ai doar grija ta, din prea mult egoism, iar asta îți va face rău, te va îndepărta de persoanele dragi.
 • Dacă în vis îți vezi dușmanii că mor de foame, înseamnă că vei scăpa de o problemă importantă, care îți dă bătăi mari de cap.
Citește și:  Interpretare vis în care vorbești o limbă străină în altă țară

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.