Interpretare vis in care apare un cocosat

0
1463
Interpretare vis in care apare un cocosat

Interpretarea viselor in care apare un cocosat. Atunci cand visati un cocosat cu care va intalniti inseamna ca veti avea parte de noroc in chestiunile banesti fara sa depui un efort prea mare insa inseamna si ca se pot ivi o serie de greutati in planurile pe care ti le-ai facut.

Atunci cand in vis va certati cu un cocosat inseamna ca e posibil sa aveti parte de complicatii in planurile de pe viitor si daca in vis va apare mila fata de un cocosat inseamna ca va faceti griji apasatoare ori aveti o parere negativa fata de propria persoana, aveti parte de suprasolicitare.

Daca visezi ca mergi pe strada si te vezi cu un om cocosat inseamna ca e posibil sa castigi mai multi bani deoadata, insa un cocosat poate sa simbolizeze si faptul ca nu ai o constiinta prea impacata cu sine, e posibil sa fii putin bulversat, parca porti o mare povara pe umeri, esti mereu obosit, stresat, nervos, irascibil, chiar daca cocoasa idn vis mai poate sugera si norocul, faptul ca vei reusi sa obtii ceva mult dorit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un strain

femeie cu cocoasa

Atunci cand visezi ca mangai un cocosat inseamna ca vei castiga in toate planurile vietii, mai ales pe cel amoros iar daca visezi ca te uiti la un cocosat inseamna ca vei lua apararea cuiva, luand asupra ta tot chinul, iti asumi toate responsabilitatile.

Un cocosat inseamna si ca ai multe pe cap, esti prea solicitat si te stresezi la maxim, insa poate insemna si faptul ca esti un om modest, te umilesti mereu, cei din jur isi cam bat joc de tine, te injosesc, iar tu accepti asta umil, te complaci in situatiile care nu te favorozeaza, mai ales pentru ca chiar tu ai o parere negativa despre tine.

Faptul ca visezi un cocosat inseamna si ca e posibil sa iti lipseasca coloana vertebrala, metaforic vorbind, deci nu ai o personalitate prea pronuntata, vointa iti cam lipseste si nici nu esti prea decis. Insa superstitiile din popor sunt de parere ca o cocoasa este aducatoare de noroc, promovand astfel si o imagine pozitiva a cocosatului, care vine sa compenseze toate glumele de prost gust care se fac asupra lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.