Interpretare vis in care apare un astronom

0
235
Interpretare vis in care apare un astronom

Interpretarea viselor in care apare un astronom. Atunci cand visezi un astronom sau ca tu esti cel care priveste stele cu un telescop, inseamna ca ai planuri care isi vor vedea finalitatea insa trebuie sa ai rabdare deoarece totul vine usor, prin perseverenta si multa munca.

Pe de alta parte, atunci cand visezi un astronom se mai spune si ca esti o persoana mult prea visatoare, nu ai simt practic si nu stii sa vezi realitatea asa cum este ea, iar pe langa asta tinzi catre esec deoarece nu prea poti sa iei decizii care sa te ajute, chiar daca ideile pe care le ai sunt foarte profunde si au un miez de adevar, insa ele pot fi prea putin de ajutor pentru a obtine ceva palpabil.

Astronomul din vis mai poate arata si latura ta idealista, care oricat de mult ar tanji dupa adevar iti provoaca si suferinta cateodata. Atunci cand visezi ca privesti stelele alaturi de un astronom inseamna ca cineva te va influenta foarte tare in deciziile pe care vrei sa le iei si nimeni nu garanteaza ca vei face alegerea potrivita.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un astrolog

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.