Interpretare vis in care apare dispret

0
491
Interpretare vis in care apare dispret

Interpretarea viselor in care apare dispret. Daca in vis iti arati dispretul fata de o persoana anume, inseamna ca de fapt nu vei avea nici un fel de probleme pe plan sentimental ori profesional. Daca visezi ca cineva te dispretuieste in vis inseamna ca in realitate vei avea parte de un loc de munca mult mai bun si acelasi simbol se aplica si in cazul in care te-ai visat ca suferi din cauza faptului ca esti dispretuit, deci vei obtine un post mai bun ori vei inainta in grad.

Adesea ne trezim cu un gust amar, metaforic vorbind, in cazul in care visam ca suntem dispretuiti, sentimentele fiind cele de refulare, de panica sau chiar de dispret fata de cei pe care ii visam ca ne dispretuiesc. Insa avand in vedere faptul ca visul aduce de cele mai multe ori semne buna in viata noastra nu avem de ce sa ne ingrijoram.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a asculta

Visul are conotatii negative numai in cazul in care visam ca dispretuim un om sarman sau un animal care are nevoie de ajutor, atunci el putand reprezenta de fapt sufletul nostru rece, incapacitatea de a fi empatici, poate ca in realitate cersetorii sau animalele de pe strada chiar ne provoaca dispret, ura.

Daca visezi ca dispretuiesti un copil care cere de mancare inseamna ca in realitate nu vrei sa ti se ceara socoteala pentru nimic, nu esti in stare sa faci compromisuri, nici nu vrei, treci printr-o perioada de insingurare si vrei sa traiesti individual, fara a purta de grija nimanui.

Adesea in viata reala, unii oameni prefera sa fie dispretuiti decat compatimiti deoarece sunt de parere ca mila nu este demna nici de sclavi, vizand ideea conform careia omul este fiinta superioara si nu trebuie sa se injoseasca niciodata, indiferent de circumstante sau de oamenii care l-ar supune la un asemenea chin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.