Interpretare vis in care apare un juramant

0
970
Interpretare vis in care apare un juramant

Interpretarea viselor in care apare un juramant. Atunci cand visezi pe cineva ca jura sau te afli la un juramant ori in vis chiar tu esti cel care jura inseamna ca urmeaza sa te implici intr-o serie de angajamente, vei face niste promisiuni pe care trebuie sa le respecti, dai dovada de loialitate, de credinta, esti un om fidel in chestiunile care conteaza.

Atunci cand visezi ca depui un juramant care porneste din dorita ta de a oferi sprijin cuiva inseamna ca vei avea parte de mult noroc, nimic nu te va intrista.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca un juramant in vis inseamna ca vei avea parte de lucruri mai putin bune, starea ta morala va fi la pamant. daca visezi ca faci un juramant mai inseamna si ca e posibil sa primesti o suma de bani foarte mare, iar daca visezi ca minti sub juramant inseamna ca trebuie sa fii foarte prudent la ceea ce faci, avand in vedere ca e posibil sa gresesti sau sa faci un pas eronat care te duce la pierzanie.

juramant

Juramantul din vis mai inseamna si faptul ca ai sufletul agitat, nu esti linistit deloc, nu te simti implinit. Juramantul poate sa fie echivalentul fraternitatii, al longevitatii si desigur al oamenilor razboinici sau conducatori de tara. Se spune ca daca faci un juramant in vis inseamna ca in realitate trebuie sa iti respecti promisiunile si sa nu dezamagesti pe nimeni, trebuie sa inceric sa fii fidel propriului cuvant dat, sa itia sculti constiinta, sa dai dovada de loialitate si sa nu uiti ca trebuie sa duci pana la final o vorba.

Citește și:  Interpretare vis in care descoperi ca ti s-a furat ceva

Juramantul mai poate insemna si ca acum recunosti o fapta urata comisa si ca o regreti, incerci sa faci tot posibilul ca sa o indrepti. Daca visezi ca ai facut un juramant se mai spune ca in viata reala vei minti de fapt, vei trada unii prieteni care se bazau pe tine.

Atunci cand visezi ca faci juramant unei persoane de sex opus inseamna ca esti o persoana stabila, vrei sa oferi iubire, esti un om categoric, nu te da nimeni in laturi de la deciziile tale, vrei sa ii ocrotesti pe cei dragi tie, insa toate acestea nu te vor duce acolo unde vrei tu.

Atunci cand visezi ca juri sa faci un lucru bun inseamna ca in realitate va trebui sa te tii de cuvant deoarece in caz contrar e posibil sa fii luat drept un om fals care profita de ceilalti si este un santajist sentimental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.