Interpretare vis în care apare un scorpion

1
4179
Interpretare vis in care apare un scorpion

Atunci când visezi un scorpion înseamnă că vei avea parte de o boală foarte grea. Este posibil să fie nevoie de mai multe verificări amănunțite la doctor, deoarece poți avea o boală ascunsă care nu dă niciun simptom de gândit.

Chiar dacă nu ai nicio durere și nu ai niciun simptom, trebuie să mergi neapărat la un consult în cazul în care visezi un scorpion, deoarece bolile ascunse se pot dovedi a fi cele mai periculoase.

În aceeași ordine de idei, se poate vorbi și despre o problemă mai veche de sănătate, deoarece ai neglijat-o prea mult, iar aceasta poate să recidiveze. Nu trebuie să te sperii sau să te panichezi, ci doar să iei măsuri cât mai repede, până când situația nu se agravează.

Scorpionii sunt creaturi fascinante, dar pot aduce și sentimente de frică sau neliniște. Multe persoane asociază scorpionii cu pericol sau trădare. Totuși, în diverse culturi, aceste creaturi au diferite semnificații, de la protecție la renaștere. Este esențial să ținem cont de contextul visului și sentimentele pe care le avem în timpul acestuia.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un melc

Dacă visezi că ești în pat și scorpionii se urcă pe tine, acesta poate avea o semnificație profundă. Te invităm să explorezi interpretarea detaliată a acestui tip de vis pentru a înțelege mai bine mesajul pe care ți-l transmite.

1 COMENTARIU

  1. am visat un scorpion mare ; se facea ca ma feream de scorpioni dar nu-i vedeam. In vis era si o colega de servici care o intrebam ce sa fac ( legat de scorpioni) dar ea nu- mi raspundea la ce o intrebam sau ami raspundea vag.
    Un vis aiurea ca sa zic asa – ( parca aveam ca o cultura ( semanati) si asteptam sa creasca , ma feream ca sa nu calc pe acea tarla care erau chipurile semanati scorpioni.
    UN VIS CARE M-A SPERIAT.

    Intr-un final am plecat. Nu am patit nimic , era mai mult frica si faptul ca nu stiam ce sa fac , sa cresc scorpioni………. un vis tare tampit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.