Interpretare vis in care apare un scorpion

1
163
Scorpion Sursa: king-animal.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un scorpion. Atunci cand visezi un scorpion inseamna ca vei avea parte de o boala foarte grea, e posibil sa fie nevoie de mai multe verificari amanuntite la doctor deoarece poti sa ai o boala ascunsa care nu da nimic de gandit.

Scorpion Sursa: king-animal.blogspot.com
Scorpion
Sursa: king-animal.blogspot.com

Chiar daca nu ai nici o durere, nu ai nici o simptoma, trebuie sa mergi neaparat la un consult in cazul in care visezi scorpion, deoarece bolile ascunse se pot dovedi a fi cele mai periculoase.

In aceeasi ordine de idei se poate vorbi si despre o problema mai veche de sanatate deoarece ai neglijat-o prea mult iar aceasta poate sa recidiveze. Nu trebuie sa te sperii sau sa te panichezi ci doar sa iei masuri cat mai repede, pana cand nu se agraveaza situatia.

1 COMENTARIU

  1. am visat un scorpion mare ; se facea ca ma feream de scorpioni dar nu-i vedeam. In vis era si o colega de servici care o intrebam ce sa fac ( legat de scorpioni) dar ea nu- mi raspundea la ce o intrebam sau ami raspundea vag.
    Un vis aiurea ca sa zic asa – ( parca aveam ca o cultura ( semanati) si asteptam sa creasca , ma feream ca sa nu calc pe acea tarla care erau chipurile semanati scorpioni.
    UN VIS CARE M-A SPERIAT.

    Intr-un final am plecat. Nu am patit nimic , era mai mult frica si faptul ca nu stiam ce sa fac , sa cresc scorpioni………. un vis tare tampit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here