Home / Animale / Interpretare vis in care apare un scorpion

Interpretare vis in care apare un scorpion

Interpretarea viselor in care apare un scorpion. Atunci cand visezi un scorpion inseamna ca vei avea parte de o boala foarte grea, e posibil sa fie nevoie de mai multe verificari amanuntite la doctor deoarece poti sa ai o boala ascunsa care nu da nimic de gandit.

Scorpion Sursa: king-animal.blogspot.com

Chiar daca nu ai nici o durere, nu ai nici o simptoma, trebuie sa mergi neaparat la un consult in cazul in care visezi scorpion, deoarece bolile ascunse se pot dovedi a fi cele mai periculoase.

In aceeasi ordine de idei se poate vorbi si despre o problema mai veche de sanatate deoarece ai neglijat-o prea mult iar aceasta poate sa recidiveze. Nu trebuie sa te sperii sau sa te panichezi ci doar sa iei masuri cat mai repede, pana cand nu se agraveaza situatia.

loading...

One comment

  1. am visat un scorpion mare ; se facea ca ma feream de scorpioni dar nu-i vedeam. In vis era si o colega de servici care o intrebam ce sa fac ( legat de scorpioni) dar ea nu- mi raspundea la ce o intrebam sau ami raspundea vag.
    Un vis aiurea ca sa zic asa – ( parca aveam ca o cultura ( semanati) si asteptam sa creasca , ma feream ca sa nu calc pe acea tarla care erau chipurile semanati scorpioni.
    UN VIS CARE M-A SPERIAT.

    Intr-un final am plecat. Nu am patit nimic , era mai mult frica si faptul ca nu stiam ce sa fac , sa cresc scorpioni………. un vis tare tampit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*