Interpretare vis in care apare „a urca”

0
13750
Interpretare vis in care apare „a urca”

Interpretarea viselor in care apare „a urca”. Atunci cand visezi ca urci este un semn foarte bun iar daca vezi un ciclist care urca simbolizeaza progres. In cazul in care visezi ca cineva urca anevoios inseamna ca vei avea parte de pesimism in viata iar daca vezi pe cineva in vis care urca la catedra inseamna ca vei fi scapat de dusmani.

Atunci cand visezi pe cineva care urca la o catedra universitara inseamna ca vei primi onoruri iar daca vezi o coarda urcand inseamna ca ai parte de pericole sociale.

In cazul in care visezi ca urci repede pe o colina inseamna ca ai parte de reusite in afaceri iar daca visezi ca urci un deal inseamna ca sperantele ti se vor implini.

Daca visezi ca urci intr-un autobuz foarte aglomerat inseamna ca vei avea parte de mari contacte cu cei din jur, in societate iar daca visezi ca urci in nacela unui balon inseamna ca vei avea parte de multe intalniri placute.

Daca visezi ca urci la bordul unei corabii inseamna ca vei primi o binecuvantare si vei avea parte de un profit material.

urcare pe munte

Cand visezi ca urci pe un munte inseamna ca ai griji si temeri in afaceri iar daca visezi ca un orb urca intr-un mijloc de transport inseamna ca vei fi promovat la locul de munca, vei avea parte de un triumf.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un hotar

Daca visezi ca urci pe o scara subreda inseamna ca vei avea parte de o mare suparare iar in momentul in care visezi ca ca urci pe o piramida inseamna ca esti un om cu multa vointa si ai incredere in fortele tale.

Daca visezi ca urci pe un zid fara sa te ranesti inseamna ca vei avea parte de mult succes in afaceri iar atunci cand visezi ca te fortezi sa urci undeva si nu reusesti inseamna ca vei avea parte de inutilitati in viata zilnica. Atunci cand visezi ca te urci pe platforma unui esafod inseamna ca esti un om cinstit iar daca visezi ca te urci pe o stanca inseamna ca dorintele ti se vor implini.

Daca te vezi pe tine urcand undeva inseamna ca esti o fire optimista si ai incredere in viitor iar daca visezi ca urci pe trepte inseamna ca vei avea un succes major la locul de munca.

Atunci cand visezi ca urci usor si repede inseamna ca ai parte de un succes deosebit, poate vei fi promovat foarte mult, iar daca visezi ca urci pe un trotuar inseamna ca ai multa siguranta in fortele tale si vei fi conditionat de imbunatatirea nivelului profesional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.