Interpretare vis in care vezi alunecari de teren

0
11037
Interpretare vis in care vezi alunecari de teren

Interpretarea viselor in care vezi alunecari de teren se refera la amanari si compromisuri periculoase pe care le-ai facut sau le vei face in curand. Daca visezi ca mergi pe langa un deal si aluneca terenul sub tine e un semn ca niste planuri ti se vor duce de rapa deoarece nu ai luat in calcul aspecte importante.

Daca esti pe un drum si in vis aluneca terenul atunci se poate ca in curand sa asisti la o schimbare importanta in viata. Este posibil ca o afacere sa se termine prost din cauza unor certuri cu partenerii, la fel de bine s-ar putea ca sa iti schimbi planurile de actiune datorita unor evenimente pe care nu ai cum sa le eviti si astfel sa te trezesti in fata unui fapt implint.

In orice caz, daca ti-ai pus sperante mari in indeplinirea unor afaceri sau alte activitati cu profit acest vis este un semnal care te anunta ca se apropie niste probleme majore. Visul in care te urci pe un deal sau urci in panta si terenul aluneca sub tine semnifica zadarnicia eforturilor depuse, arata faptul ca ai muncit degeaba la un proiect sau intr-o activitate.

Totodata mai simbolizeaza si certuri in familie. Daca visezi o alunecare de teren pe un munte atunci semnifica ceva asemanator doar ca idealurile care nu ti se vor indeplini sunt mult mai marete si implica eforturi mult mai mari.

A vedea in vis cum iti aluneca terenul de sub picioare in timp ce urci pe un munte arata o situatie de esec rasunator si brusc. Chiar daca este vorba de o speranta in a fi avansat la serviciu sau de a-ti potenta afacerea finalul este asemanator, si anume esecul.

Citește și:  Ascendent in Taur

alunecari de teren

Daca visezi ca te afli in curtea casei si aluneca terenul atunci este un semn ca s-ar putea ca in viata reala sa se iveasca griji in legatura cu familia si stabilitatea financiara a casei, se poate intampla sa nu iti iasa niste planuri facute impreuna cu sotia – sotul – sau cu partenera – partenerul in cazul in care nu esti casatorit(a).

Visul mai poate simboliza si o suprasolicitare nervoasa care poate sa declanseze o criza. S-ar putea ca in viata reala sa fii supus unor situatii de stres indelungat si la un oment dat sa izbucnesti in furie.

Semnifica intr-o alta ordine de idei si emotiile puternice care sunt tinute in frau si care pot sa se manifeste dintr-o clipa intr-alta printr-o izbucnire nervoasa de proportii si cu efecte nedorite.

Visul in care te afli in casa si simti cum terenul aluneca simbolizeaza o stare foarte precara a situatiei familiale, un moment dificil in care se afla relatia sentimentala si posiblilitatea ca in scurt timp sa fie necesara o discutie pentru a reechilibra coordonatele comune. Acest vis nu exclude insa negocieri aprinse cu partenera(ul), se poate intampla si o ruptura de relatie care sa se manifeste vilolent insa cu sanse de impacare.

Daca in vis terenul aluneca violent si iti strica locuinta in care te gasesti atunci se anunta schimbari fundamentale in statutul tau personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.