Interpretare vis in care apare zoo (gradina zoologica)

0
1968
Interpretare vis in care apare zoo

Interpretarea viselor in care apare zoo (gradina zoologica). Atunci cand visezi o gradina zoologica sau mai multe animale salbatice la un loc interpretarea se poate referi la tot ceea ce inseamna viata, avand in vedere ca animalele reprezinta spiritul, un fel de trai. In acelasi timp gradina zoologica din vis se refera si la latura salbatica a omului, la tot ceea ce inseamna instinct animalic refuland ratiunea.

Totodata visul in care apare o gradina zoologica se mai poate interpreta si in functie de fiecare animal pe care cel care viseaza il vede, de exemplu daca este vorba de mai multe vulpi, acestea sunt simbolul sireteniei iar daca este vorba de zimbri atunci inseamna multa forta. Daca visati ca va plimbati printr-o gradina zoologica si vedeti foarte multe animale salbatice agitate inseamna ca in realitate aveti nevoie de libertate, de exprimarea pasiunilor.

O gradina zoologica cu struti inseamna ca e posibil sa aveti parte de o serie de probleme la locul de munca, care insa se vor rezolva destul de repede. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca animalele salbatice care sunt visate ca fiind tinute inchise, deci la o gradina zoologica aduc numai necazuri si nenorociri in viata reala iar daca visati doar cate un animal din fiecare specie atunci e posibil ca semnele visului sa fie si pozitive.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a jupui

Vizita la gradina zoologica din vis mai poate prevesti si un viitor plin de incertitudini, insa un viitor in care norocul se impleteste cu ghinionul dar daca visam o gradina zooligica aceasta mai poate pune accentul in viata reala si pe regulile pe care ar trebui sa le urmam si pe caracterul pe care ar trebui sa-l avem in unele situatii, subliniind in acelasi timp si felul in care ne este condusa viata de altii sau felul in care ne-o conducem noi.

O alta interpretare a visului in care apare o gradina zoologica se mai refera si la faptul ca veti cunoaste noi oameni care va vor fi de un mare ajutor in viata si daca visati ca doriti foarte mult sa mergeti in vizita la zoo inseamna ca veti avea parte de mult succes pe toate planurile iar din acest motiv e posibil chiar sa fiti si primul la locul de munca, cel mai apreciat si invidiat in acelasi timp. Gradina zoologica mai poate prevesti si faptul ca trebuie sa incercati sa pastrati anumite conventii sociale ca sa puteti sa iesiti victorios in unele chestiuni ale vietii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.