Interpretare vis in care apare o adresa

0
1752
Interpretare vis in care apare o adresa

Interpretarea viselor in care apare o adresa. Daca visezi o adresa care este scrisa pe un plic inseamna ca esti in cautarea unui nou drum pe care sa mergi in viata sau a unei directii de urmat, treci prin situatii favorabile si gasesti solutii practice la dificultatile curente.

Adresa din vis mai inseamna si o orientare buna, dar si dorinta de a iesi dintr-o oarecare stare de confuzie, de deruta. In acelasi timp adresa din vis inseamna ca trebuie sa iti limpezesti gandurile, ca trebuie sa accepti noile idealuri catre care vei aspira.

Mai inseamna si vesti, intalniri si vizite, evenimente ce se vor petrece in exteriorul caminului si musafiri. In acelasi timp adresa din vis mai inseamna si faptul ca veti fi vizitat de un amic, de o cunostinta veche, iar adresa unui hotel din vis inseamna ca lasi lipsa de chef in urma si incepi sa te apuci de activitati noi.

Totodata mai inseamna si noutati pe care e posibil sa le primesti din departare, daca visezi ca schimbi adresa inseamna ca vei face celor din jurul tau viata mai dificila, desigur involuntar, iar daca visezi o adresa inseamna ca vei avea ceva neplacut peste care trebuie sa treci in viitorul apropiat.

De multe ori adresa din vis poate sa arate si un indiciu asupra unei probleme, asupra unei cai pe care trebuie sa o urmezi in viata, ori chiar asupra a ceea ce nu trebuie sa faci. Pentru o interpretare mai buna, incearca sa retii detaliile visului si sa consulti si restul simbolurilor care iti apar.

adresa

Adresa din vis mai poate simboliza si faptul ca traiesti prea mult agatat in trecut si nu esti capabil sa mergi inainte, insa trecutul trebuie privit si mai in detaliu ca sa poti invata din greseli, daca le-ai facut sau sa incerci sa iti amintesti si cateva fapte, solutii care te-au ajutat in impas.

Citește și:  Interpretare vis in care pescuiesti si nu poti scoate pestele din apa

Atunci cand visezi o adresa care nu iti este cunoscuta inseamna ca trebuie sa modifici ceva in viata ta, sa incerci sa schimbi poate un mod de a gandi, poate ceva din caracterul tau din felul de a te purta cu altii, din modul de actiune asupra problemelor mai ales la locul de munca.

Atunci cand visezi ca treci o adresa pe un plic inseamna ca vrei in realitate sa ai mai multe optiuni, sa apelezi la mai multe variante pentru a putea solutiona o problema, vrei sa ai de unde alege ca sa poti termina totul cu bine sau poate chiar perfect, vrei sa stii ca drumul pe care ti l-ai ales este cel potrivit si esti sigur ca iti va fi bine in continuare, esti gata sa faci ceva si pentru tine, sa ai parte de schimbari frumoase.

Din punct de vedere psihologic, visul in care apare o adresa poate sa se refere si la faptul ca unele lucruri trebuie sa fie rezolvate foarte urgent, subconstientul primind astfel cateva detalii si impulsuri prin intermediul somnului, implicit al visului. Daca adresa din vis este cunoscuta se poate spune ca aceea este o locatie in care va simtiti ocrotiti iar daca adresa este veche inseamna ca trebuie sa incerci sa te gandesti la ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine in viata.

Daca literele cu care este scrisa o adresa pe un colet pe care vrei sa il expediezi sunt mari inseamna ca esti o persoana care empatizeaza foarte mult cu cei din jur iar pentru asta ai multi prieteni pe care te poti baza si tu la randul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.