Interpretare vis in care cobori de pe un munte

0
3959
Interpretare vis in care cobori de pe un munte

Interpretarea viselor in care cobori de pe un munte se refera la momente mai grele din viata in care va trebui sa te recunosti infrant(a) de cineva sau de o imprejurare neprielnica.

Daca visezi ca incepi sa cobori de pe un munte inseamna ca in viata reala poti sa te pregatesti deja pentru o panta descendenta intr-unul sau mai multe planuri ale vietii.

Daca in realitate ai mult optimism in ceea ce priveste locul de munca sau cariera personala atunci visul este un semn ca in viata reala te asteapta foarte multe greutati, o sa intalnesti diferite persoane care iti vor pune piedici in activitate sau in orice alta intreprindere pe care o sa ai de gand sa o faci.

Visul arata sanse potrivnice in relatiile de colaborare sau in alte legaturi profitabile cu institutii ori companii.

Daca visezi ca muntele pe care il cobori este plin cu stanci si bolovani atunci este un semn ca in realitate se anunta o schimbare negativa in viata ta, ceva se va intampla si o sa cazi in ochii lumii, iti vei pierde statutul social sau profesional, o sa pierzi locul de munca sau o sa te impiedice cineva sa ajungi intr-un loc in care doresti foarte mult.

Daca muntele pe care il cobori este lin si usor de parcurs inseamna ca in realitate curba descendenta pe care o parcurgi in viata se va desfasura fara prea mari scandaluri sau tensiuni in relatiile profesionale, este un semn care reflecta un regres acceptat si asimilat. E ca si cum te-ai impaca cu soarta si ai renunta la orice actiuni de a mai incerca sa atingi anumite teluri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un rinichi

coborand de pe munte

In plan spiritual visul ilustreaza o deceptie sau o amagire, se poate spune ca ideile in care credeai te vor trada la un moment dat, nu mai esti asa de sigur(a) ca ceea ce vrei sa realizezi este bine sau benefic pentru ceilalti.

Daca in vis esti in varful muntelui si incepi sa cobori semnifica o victorie a inamicilor asupra ta, o sa suferi o infrangere exact in momentul in care o sa te crezi stapan(a) pe situatie, va avea loc o intorsatura dramatica de situatie exact in clipa in care o sa te pregatesti sa sarbatoresti un eventual succes.

Aceasta scena arata faptul ca s-ar putea sa ai langa tine un tradator – tradatoare, exista sansa sa colaborezi cu o pesoana necinstita si care te va injunghia pe la spate (metaforic vorbind) atunci cand te astepti mai putin.

Visul mai ilustreaza si abuzuri din partea unora sau necazuri mari, se poate intampla de exemplu ca cineva sa te nedreptateasca si sa iti produca astfel pagube mari.

Muntele inalt simbolizeaza puterea si gloria, idealurile mari si stralucite, in acest context visul putand anunta faptul ca in curand o sa iti schimbi opiniile ce privesc planurile profunde ale vietii, e ca si cum ai incepe sa iti reformezi intreaga viziune ce o ai despre viata.

Visul poate sa semnifice o retragere in singuratate si meditatie, s-ar putea ca in realitate sa suferi o asemenea dezamagire incat o perioada mai indelungata nu o sa mai vrei sa socializezi cu nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.