Interpretare vis in care apare un cataclism

0
1773
Interpretare vis in care apare un cataclism

Interpretarea viselor in care apare un cataclism. Atunci cand visezi un cataclism inseamna ca vei avea parte de discutii conjugale, totul va merge prost in viata de familie, insa daca asisti in vis la un cataclism inseamna ca ai parte de suferinta, de mizerie, de o serie de lucruri rele ce ti se pot intampla.

Pe de alta parte, este semn rau si atunci cand privesti un cataclism in vis, deoarece in traditia romaneasca inseamna suferinta si moarte.

De regula in momentul in care visezi un cataclism inseamna ca esti foarte confuz, starea ta psihica nu este deloc normala, e posibil sa fii chiar deranjat mintal, sa fii deosebit de confuz si sa ai grave probleme astfel incat sa nu mai poti lua nici o decizie.

Pe de alta parte, cataclismul din vis poate sa reprezinte si faptul ca e posibil sa iti pierzi locul de munca, sa se incheie o etapa din viata ta, iar in cazul in care visezi ca asisti la un cataclism impreuna cu partenerul tau de viata inseamna ca e posibil ca relatia voastra sa ia sfarsit, e posibil sa aveti parte de discutii de proportii care sa duca la finalizarea relatiei voastre.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un nap

cataclism

In aceeasi ordine de idei, e posibil ca un cataclism sa reprezinte si o revolta din partea angajatilor la locul de munca, o revolutie. Totusi, un cataclism mai poate sugera si faptul ca va descarcati de prea multe energie, e posibil sa aveti parte de eliberari imense de energie, sa pierdeti mult ori sa castigati mult.

Nu trebuie sa omitem nici faptul ca un cataclism poate sa sugereze o schimbare de prorportii a personalitatii celui care il viseaza ori poate sa fie chiar si echivalentul unui dezastru mondial.

Unele persoane au harul de a visa, de a presimti anumite calamitati naturale, care au menirea de a distruge, un fel de rau necesar, care in cele din urma au ca finalitate o regenerare in masa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.