Interpretare vis in care alergi fara haine pe un camp, la munte sau pe langa o apa

0
23
Alergand fara haine, Foto: runaddicts.net

Interpretarea viselor in care alergi fara haine pe un camp, la munte sau pe langa o apa se refera in linii generale la situatii in care doresti cu orice pret sa ai realizari indiferent de sacrificiile pe care o sa trebuiasca sa le faci.

Daca visezi asa ceva inseamna ca in viata reala o sa renunti la toate artificiile si la toate aparentele doar de a face ceva anume intr-o perioada relativ restransa.

Visul reflecta si lipsa de timp, arata graba cu care incerci sa atingi un tel sau un obiectiv. Daca visezi ca alergi dezbracat(a) pe un camp inseamna ca in viata reala o sa ai vitalitate si o energie nestavilita de a face tot posibilul sa iti vezi roadele munci tale, sa vezi cum eforturile depuse in ultimul timp incep sa isi arate rezultatele.

Alergand fara haine, Foto: runaddicts.net
Alergand fara haine, Foto: runaddicts.net

Campul reprezinta in vis terenul fertil pe care iti sadesti ideile sau faptele iar faptul ca te vezi alergand dezbracat(a) pe camp este un semn ca te grabesti prea devreme sa culegi niste rezultate, arata faptul ca nu ai indeplinit anumite conditii sau nu ai dat prea mare atentie unor amanunte care pot sa fie foarte determinante in viitoarele rezultate.

Daca visezi ca alergi dezbracat(a) intr-o zona muntoasa atunci este posibil ca in realitate sa nu ai pregatirea necesara pentru a accede pe niste functii mai inalte sau sa abordezi subiecte prea elevate.

Ilustreaza in acest fel postura usor fragila pe care o ai din punct de vedere mental si cultural sau spiritual pentru misiuni care te depasesc, iti depasesc capacitatile native si potentialul creator.

Daca visezi ca alergi in panta intr-o zona muntoasa inseamna ca in curand o sa ai o dezamagire in plan spiritual, o sa iti dai seama ca tot ce ai acumulat in acest domeniu s-ar putea sa fie fals sau bazat pe jumatati de adevaruri.

De asemenea aceasta ipostaza reflecta ambitia nestavilita si nesustinuta pe valori reale, denota carierism si pofta de marire cu orice pret, visul este un semnal care te anunta ca orice ai incerca in acest domeniu nu este deloc oportun in urmatoarea perioada.

Daca visezi ca alergi dezbracat(a) pe langa o apa mare inseaman ca risti inutil din dorinta de a realiza ceva cat mai repede, reflecta o situatie destul de periculoasa in care este posibil ca sa intri in conflicte mai multe in acelasi timp, este posibil sa te certi cu cine nu trebuie pentru a-ti sustine valoarea si potentialul, s-ar putea ca in scurt timp sa dai peste cineva care te va pune la punct in cateva clipe.

Daca visezi asa ceva mai simbolizeaza si atractia fata de averi si castiguri importante pentru care ti-ai da si ultima suflare. Visul reflecta lacomia si pofta nebuna de a pune mana pe ceva ce este destinat altuia, se poate intampla ca sa te repezesti sa iti proclami un bun desi nu ai facut aproape nimic pentru a-l merita cu adevarat.

Visul este un semn ca vei trece pe langa situatii primejdioase si delicate care s-ar putea sa iti afecteze definitiv imaginea pe care o ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here