Interpretare vis in care apare o ciuperca

0
12034
Interpretare vis in care apare o ciuperca

Interpretarea viselor in care apare o ciupercaAtunci cand visezi ca mananci o ciuperca inseamna ca trebuie sa te multumesti cu succesele mai mici. Unii psihanalisti mai interpreteaza visele in care apar ciupercile si din punct de vedere sexual deoarece au forma organului sexual masculin si savurarea unor categorii de ciuperci dau o stare de ameteala.

In acelasi timp daca visati ca strangeti ciuperci si sunteti un bun cunoscator al lor, inseamna ca veti reusi sa va cunoasteti propriile slabiciuni cat si pe cele ale apropiatilor, pentru a putea obtine si avantaje de pe urma acestora.

ciuperca

Ciuperca din vis mai reprezinta si viata lunga, multa prosperitate, daca ciupercile sunt albe inseamna ca prosperitatea din viata va fi lunga, iar daca visati ca afundati in ciuperci inseamna ca vei depune un efort pentru care veti fi rasplatit pe masura.

Ciuperca din vis mai reprezinta si o mare lipsa de entuziasm iar daca visati ca culegeti ciuperci inseamna ca veti avea parte de viata lunga, pe cand ciupercile cu branza inseamna o refacere a vietii deoarece reusiti sa indreptati o serie de lucruri.

Citește și:  Interpretare vis in care apar nuci

Cand visati ca gasiti ciuperci inseamna ca veti avea parte de boala iar daca acestea sunt negre ele prevestesc o moarte chinuitoare si ciupercile rosii din vis prevestesc castigarea unui proces.

ciuperci

Cand strangeti ciuperci in vis inseamna ca in viata reala veti avea parte de noroc la bani iar daca acestea sunt stricate veti avea parte de un proces pentru a castiga bani, desi nu este sigur rezultatul pe care il veti obtine.

Ciupercile uscate inseamna ca veti avea parte de o serie de obstacole la care nu va asteptati iar ciupercile pe care le vedeti pe jos in vis reprezinta protectia pe care o veti primi de la cei din jur. Se mai spune ca atunci cand in vis culegeti ciuperci e posibil sa va imbolnaviti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.