Interpretare vis in care esi un vrajitor sau o vrajtoare

0
2308
Interpretare vis in care esi un vrajitor sau o vrajtoare

Interpretarea viselor in care esi un vrajitor sau o vrajtoare se refera la situatii in care iti vei imbunatati tacticile de atingere a unor scopuri sau sentimente negative foarte distructive, ori, mai poate sa faca referire la decizii intelepte pe care vrei sa le pui in practica.

Daca visezi ca esti un vrajitor batran si esti intr-o casa veche in pustietate atunci o sa acorzi o mare atentie laturii oculte a vietii, o sa incerci sa iti atingi niste obiective cu ajutorul unor tertipuri, visul reflecta in oarece masura imbunatatirea unor tehnici psihice. Visul in care esti vrajitor si prepari diferite retete face aluzie la epuizarea resurselor proprii intr-un scop aparte, simti nevoia sa apelezi la altceva, ceva neobisnuit, la metode care sa iti redea putere si posibilitati noi.

In alta ordine de idei visul in care esti un vrajitor mai poate sa simbolizeze greutatea cu care accepti o situatie noua, te vei confrunta cu imprejurari cu totul deosebite care te vor pune serios pe ganduri.

In alte interpretari se spune ca asemenea vis este un semnal ca ai nevoie de mai multa autonomie si libertate in actiunile tale, te simti constrans de anumite imprejurari sa ai o anumita pozitie deloc convenabila si cauti cu disperare o cale de a evita noile situatii.

Daca te visezi vrajitoare atunci exista unele asemenari cu situatiile in care visezi un vrajitor, doar ca pe deasupra mai apar si alte calitati si atribute, prevesteste o viata aventuroasa si plina de neprevazut.

Daca te visezi o vrajitoare atunci s-ar putea ca in viata reala sa urmeze niste vesti pentru care nu esti pregatita inca, s-ar putea sa intalnesti o persoana care vrea sa te insele, visul poate sa ilustreze si abilitatile mentale pe care le ai si pe care le vei folosi asupra altor persoane.

Citește și:  Interpretare vis in care nu stii cat e ora sau ce data este si nici nu poti afla

vrajitoare pe matura

Visul in care esti o vrajitoare are si o latura mai putin placuta, semnifica frica pe care o au altii fata de tine, se pare ca in realitate unele persoane nu prea vor sa dea ochii cu tine din anumite motive.

Vrajitoarea in vis simbolizeaza relatiile bune si comuniunea fericita, puterile ascunse si intelepciunea, mai poate sa fie un semn de conduita severa si coduri de onoare dupa care iti vei organiza viata sau anumite activitati.

In alte circumstante, visand ca esti o vrajitoare poate sa reflecte forta distructiva pe care o ai asupra ta, fara sa iti dai seama sau folosind cu nepricepere anumite abilitati sau puteri iti distrugi viata sau o activitate anume, visul este un semn ca trebuie sa ai mare bagare de seama la cum actionezi in situatiile delicate.

Daca visezi ca arunci un blestem asupra altcuiva atunci acea persoana o sa isi piarda increderea in sine, nu o sa mai aiba luciditatea de dinainte.

Alteori visand ca esti o vrajitoare reprezinta un comportament foarte prudent, ai dubii referitoare la ceea ce faci sau nu ai incredere in cineva apropiat pe care il(o) banuiesti ca dreste sa te rataceasca.

In genere situatiile in care apare acest vis ilustreaza preocuparea pe care o sa o ai pentru latura ascunsa a vietii, cautarea dedesubturilor in orice situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.