Interpretare vis in care esti insarcinata si nasti un copil

0
15332
Interpretare vis in care esti insarcinata si nasti un copil

Interpretarea viselor in care esti insarcinata si nasti un copil reflecta in mare masura implinirea unor dorinte pe care ti le-ai pus in cap cu ceva timp in urma.

Daca visezi ca esti insarcinata si ai dureri este un semnal ca nu se va implini cu mare usurinta averea ta, o anumita idee pe care vrei sa o pui in aplicare se va lovi de multe impedimente si obstacole datorita imprejurarilor neprielnice.

In cazul in care astepti o veste de reusita, o admitere, un rezultat important atunci visul simbolizeaza reusite in plan material sau in plan social.

In unele cazuri a visa ca ai o sarcina ilustreaza si o greutate avuta pe inima sau o mustrare de constiinta care te apasa greu. In cazul acesta visul iti arata ca in curand vei scapa de conflictele interioare, inseamna ca te vei elibera in curand de mustrarile pe care le ai sau, in sfarsit, s-ar putea sa scapi de o datorie mai veche.

Visul in care esti insarcinata si nasti un copil mort semnifica o actiune mai veche care are ca si rezultat un esec. In realitate exista sansa ca o activitate sau o initiativa inceputa mai demult sa fie sortita esecului.

La fel se explica si in cazul in care ti-ai fixat o dorinta, este un semn de amaraciune, de neimplinire sufleteasca sau de esec dupa truda indelungata.

te pregatesti sa nasti un copil

In alte interpretari visul in care esti insarcinata denota vitalitate sexuala putin exagerata, dorinte sexuale puternice pe care nu le mai poti stapani, arata faptul ca esti apta pentru activitati intense si indelungate.

Citește și:  Interpretare vis in care te vezi copil mic

In acelasi caz se mai ilustreaza si o pofta neobisnuita de a avea o relatie, de a “concepe”, inseamna ca doresti sa iti exprimi feminitatea in cel mai atractiv si benefic mod cu putinta.

A visa ca esti insarcinata si nasti un copil denota un sentiment intens si profund de frustrare fata de o situatie incerta. S-ar putea ca in viata reala sa astepti cu nerabdare un raspuns la o anumita problema ce te framanta de multa vreme, ilustreaza un sentiment de anxietate datorat asteptarii prea indelungate in ideea de a se intampla ceva.

Astepti probabil sa se schimbe ceva in viata reala, sa intervina o schimbare a situatiei tale materiale sau sentimentale.

In cazul in care esti blocata la un anumit nivel si simti ca nu mai poti evolua natural din diverse motive, visul te anunta ca schimbarea mult asteptata va avea loc nu peste mult timp. Trebuie sa ai putina rabdare si toate se vor rezolva in favoarea ta, doar in cazul in care fatul este mort reprezinta un esec, in rest totul conlucreaza catre un rezultat pozitiv.

Desi mai rara explicatia, totusi exista o alternativa la aceasta interpretare care spune ca visul anunta o noua arie de activitate in viata ta, un nou domeniu in care iti vei etala abilitatile, poate sa insemne un nou proiect conceput in intregime de tine. S-ar putea ca in realitate sa te gandesti la o noua investitie sau un nou proiect de munca care are la baza un model vechi functionabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.