Interpretare vis in care apare un cap

0
16558
Interpretare vis in care apare un cap

Interpretarea viselor in care apare un cap. Atunci cand visezi un cap inseamna ca ai parte de iubire cerebrala, rationala iar daca visezi ca ai un accident la cap inseamna ca esti urmarit de un dusman foarte mare, care va reusi sa iti faca rau, sa iti produca leziuni psihice, sa te deranjeze.

Daca vezi un cap care creste repede in vis inseamna ca ai parte de noroc, destinul iti este favorabil iar daca ai cap mare in vis situatia actuala ti se va imbunatati din toate punctele de vedere si vei avea parte de insanatosire, de consolare, de la cei din jur nu trebuie sa iti faci probleme pentru nimic.

Daca visezi ca te doare capul inseamna ca cineva vrea sa se foloseasca de tine intr-un scop, desigur pentru interesul personal iar daca visezi un cap de fiara, bestie, inseamna ca vei avea parte de izbanda in afaceri cat si impotriva dusmanilor. Daca visezi un cap de mort inseamna ca ai parte de dusmanie sau de doliu in familie.

Daca visezi ca speli un cap de mort inseamna ca vei scapa de o mare nenorocire, totul se va lumina in viata ta, iar daca visezi ca mananci un cap de oaie inseamna ca vei avea un oarecare folos in viata, daca incerci sa cunosti oamenii potriviti, ori ca vei avea parte de o colaborare in afaceri. Atunci cand mai visezi durere de cap mai poate insemna si o dezamagire la locul de munca, iar daca visezi ca ai un cap mare inseamna ca vei avea parte de spor in familie si de bogatie.

Daca visezi o palarie pe cap inseamna ca vei avea parte de castiguri neasteptate iar atunci cand visezi mult par pe cap inseamna deasemenea ca vei avea parte de bogatie. Daca visezi ca iti faci raze X la cap inseamna ca te asteapta o perioada de analiza a vietii tale, trebuie sa incerci sa fii mai critic cu tine insuti, ca sa avansezi intr-o oarecare masura, sa te schimbi in bine, si daca visezi ca scoti un cap din apa inseamna ca poti sa te sprijini pe prietenii apropiati, deoarece ei te vor ajuta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o mustata

Cand in vis iti apare un cap separat de trup inseamna ca ai parte de insanatosire si de consolare, iar daca visezi ca te speli pe cap deasemenea este vorba de sanatate. Cand in vis iti apare un cap taiat inseamna ca iti va muri o ruda apropiata sau un prieten bun.

cap

Daca visezi ca tai capul cuiva inseamna ca vei avea parte de castig financiar, nu o vei duce deloc rau cu banii, vei avea armonie in familie si daca visezi ca ti se taie capul, dimpotriva vei avea parte de dezastre, de lucruri urate, poate chiar pierderi de proportii, sentimentale si financiare.

Atunci cand visezi un cap tuns inseamna ca esti inconjurat de multa agitatie iar daca visezi ca il tunzi tu inseamna ca vei face multa alergatura fara nici un rezultat, te vei obosi in zadar si nimeni nu te va rasplati, vei pierde daca participi la jocuri de noroc. Cand visezi un cap viu al unui animal inseamna ca primesti ajutor de la cine te astepti mai putin si vei avea mult noroc in tot ceea ce intreprinzi.

Totodata se mai spune si ca daca visezi un cap fara trup trebuie sa ai multa rabdare si sa iti folosesti inteligenta la nivel maxim si sa rezolvi situatiile in care te afli cu mult calm. Trebuie sa fii mai diplomat decat de obicei daca nu vrei sa ajungi sa pierzi si putinul pe care il ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.