Interpretare vis in care apare o acadea

0
1130
Acadele

Interpretarea viselor in care apare o acadeaAsemeni celorlalte vise si visul in care apare o acadea are mai multe interpretari. Pe de o parte se spune ca acadeaua poate prevesti un viitor frumos, alaturi de cei dragi care iti vor face complimente, iti vor da o stare de bine, prin vorbe frumoase, e posibil sa te impaci cu persoana iubita, iar pe de alta, acadeaua din vis mai poate insemna si multa magulire, vorbe false din partea apropiatilor, veti fi laudat in mod exagerat tocmai pentru a se ajunge la inima dumneavoastra.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand acadeaua apare in visele unei femei singure, care nu este implicata in nici un fel de relatie amoroasa, aceasta prevesteste faptul ca ea va avea un iubit fara par, chelos, care insa va sti cum sa o faca fericita.

In alta ordine de idei acadeaua din vis mai simbolizeaza si situatii pline de echivoc, de placut si util in viitorul apropiat, situatii la care nu ne asteptam dar poate reprezenta si caracterul nostru, personalitatea pe care o avem fata de anumite persoane si anume una plina de toleranta, de placere fata de ceea ce ne inconjoara, totul finalizandu-se intr-o serie de satisfactii trupesti.

De cele mai multe ori visul in care apare o acadea este o avertizare asupra unor persoane care ar dori sa aibe parte de castiguri de pe urma ta dar visul mai poate fi asociat si cu aspiratia celor care viseaza, de a-si cumpara lucruri noi, placute, poate chiar extravagante, dar si cu posibilitatea de a primi in curand un dar din partea cuiva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare alcool

Interpretare vis in care apare o acadea

Unii talmacitori de vise erau de parere ca daca visezi ca mananci o acadea ca si persoana matura, in public, inseamna ca vei avea parte de complicatii in viata sociala, risti sa intri in situatii care te pun intr-o lumina rusinoasa iar daca visezi ca daruiesti unei persoane o acadea, e posibil ca in viitorul apropiat sa obtii o pozitie de conducere la locul de munca sau in activitatile sociale in care esti implicat.

Acadeaua din vis mai poate simboliza si faptul ca in realitate esti o persoana care se lasa foarte usor influentata, poate sa fie impresionata de orice fleac, iar asta iti poate dauna vietii sociale, avand in vedere ca esti caracterizata prin sensibilitate excesiva, iar unii pot sa incerce sa profite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.