Interpretare vis in care apare un aeroport

0
11017
Interpretare vis in care apare un aeroport

Interpretarea viselor in care apare un aeroport. Atunci cand visezi un aeroport aglomerat inseamna ca vei avea de indeplinit mai multe sarcini la locul de munca, vei fi tras la raspundere de catre superiori, vei trece printr-o perioada plina de activitate, insa vei fi si foarte extenuat din acest motiv.

Aeroportul plin din vis mai poate insemna si faptul ca trebuie sa incerci sa iesi castigator, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa lupti mult, sa concurezi cu cei din jur, mai ales pe plan intelectual, sa te suprasoliciti din punct de vedere psihic si astfel sa ajungi la un rezultat de proportii.

Daca visezi un aeroport gol inseamna ca vei avea parte de foarte multa oboseala, de stagnare, de plictis, nu reusesti sa faci nimic si parca nimic nu te multumeste, te distantezi de tot ce poate insemna viata sociala sau poate chiar si profesionala, esti lipsit total de interes.

Daca visezi ca stai in aeroport si astepti ceva inseamna ca urmeaza sa ai parte de o serie de schimbari in viata, mai ales la locul de munca, vei afla lucruri noi care te fascineaza, vei intra in posesia unor informatii utile pentru tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cufar

aeroport

Atunci cand visezi ca duci pe cineva la aeroport inseamna ca vei avea parte de ajutor in viata, unele persoane cu experienta si cu influenta mare te vor sustine ca sa ajungi unde vrei.

Aeroportul din vis mai poate insemna si nevoia de a te elibera de rutina, de tot ceea ce inseamna viata cotidiana sau faptul ca urmeaza sa treci un alt prag al vietii tale. Tot in acest sens se mai poate contura si ideea unei noi calatorii, a unor noi orizonturi ce trebuie cunoscute.

Daca visezi ca pleaca un avion din aeroport inseamna ca vei afla de un deces iar daca visezi ca un avion vine pe aeroport, aterizeaza, se spune ca cineva din familie va afla ca va avea un copil.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca astepti in aeroport inseamna ca nu vei reusi sa iti atingi scopul in viata iar daca visezi ca stai in aglomeratie pe aeroport inseamna ca nu te vei bucura de ajutorul celor din jur, vei fi singur si va trebui sa te chinui asa pentru mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.