Interpretare vis in care iti donezi averea in scop caritabil

0
196
Interpretare vis in care iti donezi averea in scop caritabil

Interpretarea viselor in care iti donezi averea in scop caritabil face referire la starile emotionale prin care treci la un moment dat, simbolizeaza anumite probleme in relatia de cuplu sau cea de familie. Simbolizeaza de asemenea si abilitatea cu care reusesti sa rezolvi anumite probleme sentimentale.

Visul in care esti foarte bogat poate semnifica o stare de amaraciune si incertitudine in raport cu o persoana de sex opus, este un semn de blocaj emotional care tinde sa duca la o degradare accelerata a unei relatii sentimentale.

Daca oferi o parte din averea ta cuiva poate sa fie un semn de restabilire a comunicarii pozitive, nu ar fi de mirare ca in viata reala sa ai initiativa de a-ti cere iertare cuiva drag. Poate sa fie vorba de o iubita (un iubit) sau de o persoana a carei prietenie este pe cale sa o pierzi.

Daca visezi ca iti oferi intreaga avere unei persoane in scop caritabil poate sa semnifice echilibrarea totale a relatiei, un compromis sentimental de dragul tuturor, ori mai poate sa fie si un semnal ca in curand vei lua o hotaare decisiva in urma careia o sa renunti la foarte multe concepte personale doar de dragul unei relatii amoroase.

donatii

Acest vis mai poate consemna si primirea unei vesti importante care priveste o relatie de iubire sau prietenie si care anunta o pierdere in acest sens. De exemplu, daca visezi ca ai avere mare si o dai cuiva in mod benevol cu intentia de a ajuta s-ar putea ca in viata reala sa intalnesti situatia de a pierde o relatie cu cineva iar tu vei lua o atitudine de impacare totala, vei renunta la toate ideile si pretentiile tale privitoare la relatia respectiva doar de a ramane asa cum a fost inainte.

Citește și:  Interpretare vis în care ești într-un loc public și faci pe tine

Reprezinta si sacrificiul facut pe altarul iubirii adevarate. Arata modul in care cineva renunta la tot ce are in avantajul sentimentelor. Daca visezi ca iti donezi averea unei fete sau femei, poate simboliza si conceperea de planuri inedite personale dar in acelasi timp arata si faptul ca ai nevoie de o persoana sa te suporte la realizarea acestora.

S-ar putea ca in curand sa te intalnesti cu cineva care sa iti placa foare mult si la a doua intalnire sa ii faci o propunere serioasa de a continua in doi viata.

Simbolizeaza investirea totala a sentimentelor in ceva concret, nu doar in vorbe lipsite de sens. Daca in vis iti donezi averea unui baiat sau barbat atunci inseamna ca s-ar putea ca in scurt timp sa ceri ajutorul cuiva in ideea de a infaptui ceva in folosul comunitatii sau in sprijinul unei actiuni care este benefica unui grup mai mare de persoane.

Acest gen de vis arata capacitatea ta de a te sacrifica in ideea unor idealuri mai mari care nu au de-a face neaparat cu latura materiala a vietii, mai degraba sugereaza puterea de sacrificiu in sens emotional sau spiritual. In acelasi timp visul mai poate simboliza si atasamentul puternic pe care il ai fata de o cauza sau fata de o persoana anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.