Interpretare vis in care apare un blestem

0
7448
Interpretare vis in care apare un blestem

Interpretarea viselor in care apare un blestem. In cazul in care visezi ca te afli sub un blestem, ori o persoana cunoscuta tie se afla sub un blestem inseamna ca iti faci singur rau, prin fapte urate, e posibil sa ai parte si de necazuri intr-o relatie sau intr-o anume activitate.

Daca visezi ca blestemi pe cineva semnificatia se rezuma la temerile pe care le ai in viata. Un blestem in vis sugereaza si faptul ca vei face ceva care va avea grave urmari, iar daca esti blestemat de un mag inseamna ca esti avertizat in legatura cu un pericol.

De regula, blestemul din vis, aruncat mai ales asupra cuiva, sugereaza faptul ca vei avea parte de foarte multe legaturi urate cu oamenii din jur. Daca visezi ca vorbesti urat cuiva inseamna ca e posibil sa fii invitat la o adunare ori primesti pe cineva in vizita.

blestem

Blestemul reprezinta desigur si faptul ca cineva iti induce energie negativa, te vorbeste de rau, vrea sa te compromita insa reprezinta si faptul ca tu insuti iti creezi o lume imaginara si te caracterizezi intr-un stil fantezist, te proiectezi intr-o imagine din care pur si simplu nu apartii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare panda/ pandind

Daca visezi ca blestemi pe cineva mai inseamna si ca vrei sa influentezi negativ acea persoana, ori vrei sa domini o situatie, dar poate insemna si faptul ca nu suporti o persoana iar sentimentul se poate sa fie reciproc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.