Interpretare vis in care un detinut

0
2348
Interpretare vis in care un detinut

Interpretarea viselor in care un detinut. In cazul in care visezi ca esti tinut detinut inseamna ca trebuie sa incerci sa te eliberezi de constrangerile celor din jur. E posibil ca in viata reala sa nu te simti deloc comod in prezenta unora, sa fii inhibat, insa poate reprezenta si lipsa libertatii de exprimare la locul de munca, sau lipsa de respect si de autoritate in familie.

La inchisoare trebuie sa te supui unor reguli stricte, unui program bine stabilit, ceea ce inseamna ca daca te visezi detinut e posibil ca in viata reala sa fie acelasi lucrur si sa ai parte de multe compromisuri, trebuie sa te supui normelor conventionale, numai de dragul unor oameni sau obligatoriu daca vrei sa fii acceptat intr-un mediu.

Atunci cand visezi ca esti detinut mai poate sa insemne si faptul ca singur te inchizi in tine, devenind astfel incarcerat in propria inima, in propriul spirit, nu te eliberezi, nici nu vrei, nici nu poti, insa totul duce la o stagnare psihologica de proportii, fiind posibil sa ai parte de multe blocaje rationale, sentimentale ceea ce nu va fi deloc bine pentru tine.

Incearca sa nu te mai limitezi, visul te atentioneaza astfel ca nu trebuie sa te mai plangi in zadar, sa nu mai fii atat de inchis si sa incerci sa faci ceva ca sa mearga. E posibil sa ai nevoie de o lunga perioada in care sa te relaxezi, sa incerci sa te reculegi pe tine, sa iti gasesti obiectivele in viata sau pur si simplu locul in lume, indiferent cat de marunt sau maret ar fi acesta, menirea lui este sa te faca sa te imti implinit.

Citește și:  Interpretare vis în care apare a mușca / muște - zburatoare

Daca visezi ca tii pe cineva ca si detinut in casa la tine inseamna ca in realitate tii o persoana cu forta langa tine, poate fi vorba de relatia de cuplu, e posibil ca partenerul tau de viata sa nu mai vrea sa continue relatia pe care o aveti insa tu il santajezi din punct de vedere emotional numai pentru ca ti-e teama de necunoscut sau de singuratate.

Daca visezi ca esti tinut detinut intr-un loc cu mai multi oameni inseamna ca esti prins intr-un grup fara idealuri marete, toti va multumiti cu putin si nu ai cum sa te emancipezi, sa progresezi pe plan individual, decat daca te dezlipesti de acel grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.