Interpretare vis in care apare un botez

0
416
Interpretare vis in care apare un botez

Interpretarea viselor in care apare un botez. Atunci cand visati un botez inseamna ca veti avea parte de o serie de responsabilitati pe care trebuie sa vi le asumati ori ca urmeaza o perioada in care va indragostiti, veti accepta o serie de relatii noi, de onoruri, de laude, aveti parte de modificari in viata amoroasa.

Atunci cand visati un botez, trebuie sa luati in calcul si ca acesta este simbolul vietii, al reinnoirii, al renasterii sufletesti, iar acest lucru poate fi tradus prin nevoia de schimbare, mai ales daca sunteti cel botezat in vis, urmati o noua orientare, aveti parte de o schimbare in viata, care va aduce beneficii.

Daca visati ca va botezati in apa limpede, sfintita, de izvor, inseamna ca vi se vor limpezi relatiile spirituale, veti privi cu indulgenta greselile pe care cei din jur le fac.

Se mai spune si ca daca te botezi in vis inseamna ca nu ai suficienta incredere in propria persoana si simti nevoia de schimbare, vrei sa faci unele modificari in viata ta si nu prea stii pe ce drum sa o apuci, ai nevoie de sustinere.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o batalie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.