Interpretare vis in care iti moare cainele sau alt animal de companie

0
17646
Interpretare vis in care iti moare cainele sau alt animal de companie

Interpretarea viselor in care iti moare cainele sau alt animal de companie se refera in linii mari la pierderea unui lucru important sau pierderea unui prieten.

Daca visezi ca iti moare cainele tau este un semn ca in realitate o sa iti lipseasca compania cuiva atunci cand ai mai mare nevoie, semnifica lipsuri si pagube in curand. S-ar putea sa te trezesti fara suportul unor colegi la serviciu sau un partener de afaceri sa se retraga din activitate fara un motiv aparent.

Visul in care iti moare cainele reprezinta intr-un fel si pierderea unui ajutor din partea cuiva cu influenta, cineva care te-a sustinut intr-o activitate sau te-a sustinut din placere.

Asemenea vis sugereaza faptul ca in curand nu o sa mai beneficiezi de sustinerea cuiva, sau o persoana pe care te bazai foarte mult o sa isi schimbe parerea fata de tine.

In alte interpretari se spune ca a visa un caine reprezinta neincredere, lipsa de speranta, restrictii de tot felul sau fuga de o responsabilitate sau o sarcina anume.

In cazul in care visezi ca iti moare cainele este un semn ca in curand o sa capeti noi puteri si incredere, ceva o sa se intample si te va impulsiona sa iti urmezi un vis, un ideal cu puteri insutite.

caine mort

Visul in aceasta ipostaza reflecta faptul ca in scurt timp o sa scapi de toate neajunsurile si de toata neincrederea si o sa te zbati sa recuperezi tot ce nu ai realizat pana acuma.

De asemenea, visul ilustreaza ca o sa se iveasca in curand o oportunitate de a avea noi afaceri sau noi proiecte pe care o sa ai sansa de a le realiza.

Citește și:  Interpretare vis in care cade liftul cu tine intr-un bloc inalt

Daca visezi ca ti-a murit cainele este un semn ca in realitate o sa ai sansa de a indrepta o greseala facuta cu ceva timp inainte.

Daca iti moare un caine de vanatoare in vis atunci este posibil ca in realitate sa ai probleme cu niste venituri sau pozitii sociale, s-ar putea sa pierzi ocazia de a te remarca in plan social si sa urci pe o treapta superioara.

In situatia in care visezi ca iti moare pisica atunci este posibil ca in realitate sa iti pierzi abilitatea de a te mula dupa evenimente si imprejurari asa cum o faceai inainte, ilustreaza imposibilitatea de a mai accepta o anumita situatie incomoda. S-ar putea ca sa pierzi anumite avantaje din cauza ca nu o sa mai accepti un compromis cu cineva.

Visul in aceasta ipostaza sugereaza faptul ca nu mai esti dispus(a) sa inghiti toate prostiile de la cei din jurul tau, semnifica o schimbare de comportament destul de importanta si cu efecte vizibile.

Daca visezi ca iti moare papagalul de companie atunci s-ar putea ca in viata reala sa renunti la anturajele nefolositoare, o sa renunti la cunostintele care doar te vorbeau pe la spate, o sa iti dai seama in curand ca ai avut doar de pierdut fiind in compania unei persoane.
Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in scurt timp sa te hotarasti sa scapi de toate aspectele rusinoase sau neonorabile din viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.