Interpretare vis in care te simti abandonat de cineva intr-un labirint

0
570
Interpretare vis in care te simti abandonat de cineva intr-un labirint

Interpretarea visului in care te simti abandonat de cineva intr-un labirint are legatura cu situatiile incalcite la care incerci sa gasesti o rezolvare logica si simpla. Precum ii spune si numele, labirintul simbolizeaza o multitudine de persoane si ipostaze, situatii si imprejurari care mai de care mai incalcite si complexe.

Daca visezi ca te trezesti intr-un labirint semnifica faptul ca in viata reala iti place sa nu prea stai locului, iti place sa explorezi lumea si ascunzisurile ei, iti place sa descoperi oameni si mentalitatile lor, iti face placere sa te afli in mijlocul problemelor de tot felul chiar daca unele din ele nu te-ar privi in mod direct.

Cand visezi ca cineva te duce intr-un labirint si te lasa acolo pe cont propriu insemna ca acea posibila persoana din viata reala este foarte inteligenta, te testeaza prin diferite metode fara sa iti dai seama. Cineva te pune la incercare fara sa stii, si te pune la incercare cu un anumit scop precis. Daca e o femeie sau recunosti o prietena in persoana din vis atunci inseamna ca iti pune la incercare fidelitatea sau onestitatea.

intr-un labirint

S-ar putea ca in cazul acesta, daca ai o relatie cu cineva, acea fata sa aiba ganduri serioase cu tine insa vrea sa fie sigura de seriozitatea ta. Se mai poate intampla sa visezi ca un barbat de conduce intr-un labirint englezesc, format din tufe inalte verzi. In aceasta situatie ar putea sa fie vreun sef de-al tau sau un colaborator cu care esti la un proiect comun. In cazul acesta sa fi sigur ca esti testat pentru a vedea daca poate sa aiba incredere in tine in legatura cu banii sau cu secretele de serviciu.

Citește și:  Interpretare vis în care persoana iubită îți dă papucii, se desparte de tine

Daca visezi ca iesi din labirint de unul singur e un semn ca vei reusi in viata reala sa rezolvi niste situatii extrem de complicate in urma carora vei fi foarte apreciat si reompensat. Daca eventual visezi ca te afunzi in cotloane intunecate s-ar putea ca in viata reala sa te confrunti cu niste situatii mai dificile, cu compromisuri sau ispite necuvenite la banii altora, ceea ce ti-ar aduce doar neplaceri.

In cazul in care intalnesti in labirint o persoana feminina poti sa te astepti la o aventura incalcita cu o dama cunoscuta in conditii total atipice si noncomformiste. Daca visezi ca te intalnesti cu o batrana atunci inseamna ca vei afla o multime de secrete in viata reala. Se mai poate intampla sa intalnesti diferite animale sau insecte.

Daca te intalnesti din intamplare cu vreun urs  inseamna ca o sa ai probleme serioase cu niste dusmani rai, dar daca reusesti sa te ascunzi atunci e un semn bun. In cazul in care vezi un sarpe, simbolizeaza banii dar in acelasi timp si viclenia, asadar trebuie sa fii atent la persoane viclene care vor sa iti propuna afaceri sau sa te imbie cu oportunitati financiare caci se poate sa fi tras pe sfoara. Daca vezi eventual vreun soim sau o bufnita inseamna ca te vei intalni cu persoane deosebite si foarte inteligente in imprejurari ciudate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.