Interpretare vis in care apare papuc

1
5778
Interpretare vis in care apare papuc

Interpretarea viselor in care apare papuc. Atunci cand visezi un papuc inseamna ca cineva te va vorbi de rau, te va sfida, distrugandu-ti integritatea si autoritatea, vor interveni multe schimbari minore in viata ta, care insa nu vor fi prea importante, daca visezi papuci carpiti inseamna ca vi avea multe lispuri in viat ta, nimic bun nu ti se va mai intampla pentru o buna perioada.

Daca visezi papuci de femeie inseamna ca o duci prost cu iubirea, relatia ta stagneaza, daca visezi ca ai papuci noi inseamna ca esti un om pe deplin implinit, iti place nivelul la care a ajuns viata ta, daca visezi ca ai papuci vechi inseamna ca te vei certa cu cineva, ti se va strica reputatia, vei fi detestat, daca visezi papuci noi inseamna ca vei avea o implinire sufleteasca iar daca visezi papuci rupti pe care ii carpesti inseamna ca o vreme va trebui sa te multumesti cu putin.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Bacterii

1 COMENTARIU

  1. La usa casei erau doua perechi de papuci de casa ai altora…numere mici, cei bleu erau ai lu Rodica si cei roz ai Danutei. Ele nu erau insa, percepeam energia lor din papuci. Si, mai aveau energie si in casa, plutea in aer, era in aer, aurie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.