Interpretare vis in care apare un fetus / fat

0
2960
Interpretare vis in care apare un fetus fat

Interpretarea viselor in care apare un fetus / fat. Atunci cand visezi un fetus inseamna ca in realitate vei avea parte de o relatie in curs de dezvoltare, poate legi ceva frumos cu cineva, ori poate fi vorba chiar de o idee care a prins radacini ori care va prinde, fiind plin de creativitate si de inventivitate, esti mereu original si plin de idei bune.

Acest vis reprezinta faptul ca ceva creativ se intampla in viata persoanei care il are, poate chiar dorinta de a face ceva anume, de a realiza ceva de proportii, in acelasi timp poate sa simbolizeze si faptul ca pe margini sunt anumite dificultati, mici obstacole ce pot fi depasite usor insa trebuie luate in calcul, in nici un caz ignorate.

Fetusul este echivalentul germenului de viata, mai mult decat pruncul, ceea ce este foarte prolific pentru constiinta, el fiind in stare sa dezvolte ceea ce se numeste launtrul unei persoane.

Nu trebuie nici sa omitem faptul ca acest fetus este de fapt rodul unei perechi, deci a unui mascul cu a unei femele, iar in cazul in care acesta apare in vis ca fiind ranit sau mutilat, arata mai mult faptul ca poate interveni o dificultate in cuplu.

Citește și:  Interpretare vis în care nu te poți opri să joci la pariuri live online

Fatul din vis reprezinta si faptul ca putem avea un loc nou de munca, suntem acceptati intr-un domeniu cu totul nou. In cazul in care visam un fetus care se naste prematur sau mort inseamna ca avem o foarte mare ingrijorare in viata de zi cu zi, in legatura cu o relatie sau cu un proiect, ne temem ca acesta nu va putea fi dus la bun sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.