Interpretare vis in care apare gelozie

0
5734
Interpretare vis in care apare gelozie

Interpretarea viselor in care apare gelozie. Atunci cand visezi ca esti gelos e posibil ca acest sentiment sa fie doar o dezlantuire a subconstientului, ce iti apare pe timp de noapte, pe care in viata reala nu o constientizezi, insa ai sentimente de gelozie sau de invidie pentru cineva sau pentru ceva anume.

In acelasi timp insa visul in care iti apare sentimentul de gelozie poate sa faca referire si la sensibilitatea ta emotionala, la faptul ca esti un om slab si poti fi foarte usor ranit, atacat de vorbele urate ale celor din jur, ori chiar de faptele lor voluntare sau involuntare.

In cazul in care visezi ca persoana iubita este geloasa inseamna ca ai un comportament neadecvat si trebuie sa faci tot posibil ca sa nu ii mai dai motive de nervozitate, sa iti canalizezi toata energia pentru a face lucrurile cat mai transparente si mai clare pentru toata lumea.

In cazul in care visezi ca esti gelos pe o persoana superioara tie din punct de vedere social inseamna ca vrei sa lupti sa ajungi si tu pe o pozitie inalta. In cazul in care visezi ca esti gelos pe o persoana inferioara tie din punct de vedere social inseamna ca nu esti impacat cu viata ta, nu iti place stresul si rutina la care te supune locul de munca, oricat de multe castiguri financiare ai avea si impliniri profesionale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un vecin/vecina

Vrei pur si simplu linistea de care se bucura cei simpli, ajungand intr-o stare de echilibru sufletesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.