Interpretare vis in care apare un asternut

0
23873
Interpretare vis in care apare un asternut

Interpretarea viselor in care apare un asternut. Daca visezi un asternut pus pe podea inseamna ca esti in pericol de a-ti pierde partenerul de viata, datorita unor fapte pe care le-ai facut fara sa te gandesti prea bine ori vei suferi din cauza faptelor unor persoane dragi tie care te vor afecta in mod direct sau indirect.

In acelasi timp daca asternutul este pe pat mai inseamna si ca vei avea o relatie satisfacatoare din punct de vedere sentimental, vei reusi sa o scoti la capat cu perechea de viata, vor trece necazurile si cu siguranta vei putea sa iti faci un viitor alaturi de cel/cea pe care il/o iubesti.

Daca asternutul din vis este dat la spalat inseamna ca vei avea cateva dificultati, dispute, probleme in familie, care insa vor trece destul de repede, ori cu partenerul de viata, dar totul se va rezolva.

Daca asternutul este curat inseamna ca ai parte de armonie, de multumire si de dragoste in casa, alaturi de familie, iar daca este pus la uscat inseamna ca simti nevoie sa te impaci dupa o cearta, chiar daca aceasta a fost sau nu cauzata de tine.

asternut pe pat

Daca in vis asternutul apare ca fiind murdar, patat sau sifonat inseamna ca te vei certa foarte tare cu cineva, din acest motiv vei pierde increderea persoanei cu pricina, poate ii vei pierde chiar simpatia, si astfel nu o vei mai intalni niciodata din cauza capriciilor tale. Mai inseamna si tradare, inselatorie, minciuna, intrigi, barfe, vorbe urate spuse la adresa ta ori chiar de tine, pentru altii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un pergament

Daca asternutul este dat la calcat inseamna ca vei avefi minti ori inselat sau vei avea parte de eschivare, te ascunzi dupa deget, te poti eschiva chiar tu, insa poti incerca si sa rezolvi unele situatii tensionate in cuplu folosindu-te de aceasta metoda.

Daca asternutul este facut pachetel dupa calcat inseamna ca vei avea parte de o perioada de liniste si armonie in cuplu, dupa ce au avut loc o serie de certuri.

Insa acest lucru mai poate simboliza si sentimentele pe care le ai pentru mai multe persoane, nu reusesti sa te hotarasti pe cine sa iubesti mai mult sau cu cine sa ramai sau chiar vei comite un adulter, o imoralitate in cuplu, vei avea un amant/o amanta, deci ispita sta la usa ta, vei pacatui, mai ales din cauza fapotului ca nu te poti decide pe loc, nu stii ce sa faci.

In alta ordine de idei, asternutul de pat inseamna intr-adevar noroc ori o surpriza placuta pe care o vei primi de la cei dragi, poate chiar veselia cauzata de o vizita neasteptata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.