Interpretare vis in care comiti o infractiune sau se intampla una

0
644
Interpretare vis in care comiti o infractiune sau se intampla una

Interpretarea viselor in care  comiti o infractiune sau se intampla una reflecta fuga de o responsabilitate sau nevoia de a acorda mai multa atentie sentimentelor cuiva.

Daca visezi ca faci o infractiune atunci in realitate poate sa fie vorba de provocari mari si greutati in atingerea obiectivelor propuse, esti in dizgratia cuiva, o sa incalci niste reguli impuse de cineva, nu o sa te conformezi unor norme de conduita, iti displace parerea altora, te simti frustrat de ceea ce trebuie sa faci, consideri ca cineva interactionaza prea mult cu munca sau activitatea ta, cineva se baga prea mult in viata ta.

Daca visezi ca faci o infractiune atunci in viata reala o sa te dezamageasca cineva, nu-ti vei atinge tinta, o persoana pe care o cunosti s-ar putea sa iti reproseze lucruri injuste, nu trebuie sa te bazezi pe nimeni.

In alte situatii visul poate sa reprezinte o situatie in care o sa trebuiasca sa te justifici si nu o sa ai cum, nu iti asumi nimic, o sa te feresti sa intri intr-o cooperare cu cineva, o afacere ti se pare dubioasa, nu mai vrei sa ai de-a face cu cineva din anturajul tau, te simti amenintat(a) de niste imprejurari care pot sa iti terfeleasca imaginea.

comiti o infractiune

Daca visezi ca asisti la comiterea unei infractiuni atunci se poate ca in realitate sa exprime o suferinta morala sau sentimentala, cineva o sa-ti raneasca sentimentele, dispute si vorbe urate intre parteneri, comportament abuziv, neglijenta, masurile pe care vrei sa le iei sunt gresite sau cineva o sa-ti aplice niste reguli care ti se par prea dure sau neconforme cu stilul tau de a gandi, o sa trebuiasca sa te aperi in fata cuiva, o sa te justifici in curand in legatura cu ceva, nu doresti sa iti fie asimilat numele sau viata cu un eveniment sau cu o persoana, unele responsabilitati pe care le ai te depasesc.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un elf sau un spriduș

Daca in realitate ai primit pe linie de serviciu niste munci care te pun rau in dificultate atunci visul ilustreaza situatia incomoda in care o sa te gasesti incercand sa explici cuiva, probabil sefului, de ce nu ai fost in stare sa indeplinesti o sarcina. Poate chiar este o sarcina ce iti depaseste intelegerea sau experienta profesionala si atunci nu ai de ce sa te temi spunand adevarul.

Daca visezi ca asisti la comiterea unei infractiuni s-ar putea ca in curand sa doresti reflectarea mai profunda asupra unor decizii de-ale tale, nu doresti sa te mai complaci intr-o situatie de compromis, vrei sa renunti la o intelegere dubioasa, te framanta unele ganduri cu privire la venituri sau avantaje pe care probabil nu le-ai merita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.