Interpretare vis in care iti trebuie la baie si nu gasesti nicaieri o baie

0
276
Interpretare vis in care iti trebuie la baie si nu gasesti nicaieri o baie

Interpretarea viselor in care iti trebuie la baie si nu gasesti nicaieri o baie se refera la situatii in care o sa trebuiasca sa iti clarifici unele aspecte ce te framante de mult timp.

Daca visezi ca ai nevoie urgenta de o baie si nu gasesti este un semn ca in realitate nu o sa te poti exprima la adevarata ta valoare, ai oprelisti in activitate sau nu o sa poti sa treci mai departe din pricina unor sechele sufletesti pe care le ai.

Visul ilustreaza in linii mari nevoia de a te schimba in sensul bun al cuvantului si tendinta de a adopta atitudinea potrivita in orice situatie, s-ar putea ca in viitorul apropiat cursul unor evenimente sa te impinga spre o cale mult mai potrivita decat cea pe care te afli in prezent.

Daca in viata reala te afli intr-un impas si nu esti pregatit(a) sa accepti anumite compromisuri atunci s-ar putea ca sa ai de suferit in anumite privinte.

Visul in ansamblu se refera la o necesitate de curatire interioara mai profunda, este posibil ca o anumita latura a vietii trebuie reinnoita sau epurata, s-ar putea sa fie nevoie sa iti revizuiesti o relatie de amicitie sau de amor, dar mult mai degraba s-ar putea sa fie vorba de aspecte comportamentale.

semn de toaleta

Daca in realitate simti ca nu mai merge o relatie atunci visul este un semn ca trebuie sa renunti in curand la aceasta. La fel se pune problema si in plan profesional unde un anumit job nu te mai satisface sau incepe sa te faca apatic(a), nu iti mai trezeste interesul si nu mai aduce nimic nou in viata ta.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi ca iti pica parul si ramai chel sau cheala

Visul reflecta renuntarea la o rutina mult prea apasatoare care se poate sa fie prezenta in orice plan al vietii. In situatia in care nu mai corespunzi profesional unei pozitii dintr-o firma sau institutie atunci este bine sa incepi de pe acuma sa te gandesti la un nou loc de munca.

Visul in care iti trebuie la baie si nu gasesti una se poate sa semnifice o imprejurare viitoare in care o sa te simti foarte incomod, nu o sa iti poti desfasura normal activitatea sau cererile tale nu o sa fie luate in considerare de catre altii. Visul in aceasta ipostaza reflecta necazuri si frustrari, se poate spune ca te asteapta o perioada destul de tulbure in care incertitudinile si grijile marunte iti vor ocupa tot timpul.

Daca in viata reala te zbati sa te faci inteles(easa) in fata cuiva si sa iti prezinti argumentele atunci poti sa te astepti la o rezistenta mare din partea acelei persoane, nu o fie dispusa sa te asculte sau sa te inteleaga.

De asemenea, visul in care cauti o baie cu disperare si nu gasesti mai poate sa semnifice o alunecare in derizoriu a unor probleme importante pe care ai vrea sa le expui, s-ar putea ca cineva sa te ia putin in deradere atunci cand o sa doresti sa aduci in atentie aspecte importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.