Interpretare vis în care apare gem

0
2017
Interpretare vis in care apare gem

Atunci când visezi că mănânci gem înseamnă că trebuie să faci tot posibilul ca să îți colorezi puțin existența, să nu mai fii așa de apatic, să ai parte de activitate în viață și să fii mai sociabil.

Visul reprezintă de fapt o avertizare asupra faptului că riști să cazi într-o stare de depresie cauzată de lipsa de acțiune. Se mai poate spune că este și o revarsare a subconștientului asupra propriei persoane cauză de faptul că nu ești împlinit în viață, nu ești convins că ceea ce faci este și ceea ce îți doresti. Într-o idee este momentul să începi să îți îndulcești viața și să nu mai lași răutățile să te atace și să te frustreze.

Se mai spune că atunci când visezi că mănânci dulceață înseamnă că te vei bucura de afecțiunea și de respectul cât și ajutorul prietenilor și al familiei, iar atunci când visezi că faci gem înseamnă că vei reuși să legi noi relații de prietenie, sociabilitatea de care dovada te va face să fii foarte apreciat în grupul de cunoscuți și poți dobândi o poziție mult mai plăcută în cadrul societății.

Citește și:  Interpretare vis în care apar fragi

gem

Trebuie însă să ai foarte mare grijă de problemele sănătății, deoarece ești cam subred și e posibil că o boală mare să dea peste tine.

În cazul în care visezi un borcan plin cu gem înseamnă că te izolezi singur într-o lume a viselor, nu ești în stare să vezi realitatea, te minți singur tocmai din frica de a nu fi rănit de adevărul crunt.

Poți consulta și simbolurile pentru cuvintele „dulceață”, „majun”, „marmeladă”, „dulciuri”.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre cum alimentele pot fi interpretate în vise, te invităm să citești și articolul nostru despre interpretarea viselor în care apar prune.

Acesta îți poate oferi o înțelegere mai profundă a modului în care subconștientul nostru utilizează simbolurile alimentare pentru a comunica cu noi. Poți accesa articolul aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.