Interpretare vis in care apare gem

0
1992
Interpretare vis in care apare gem

Interpretarea viselor in care apare gem. Atunci cand visezi ca mananci gem inseamna ca trebuie sa faci tot posibilul ca sa iti colorezi putin existenta, sa nu mai fii asa de apatic, sa ai parte de activitate in viata si sa fii mai sociabil.

Visul reprezinta de fapt o avertizare asupra faptului ca risti sa cazi intr-o stare de depresie cauzata de lipsa de actiune. Se mai poate spune ca este si o revarsare a subconstientului asupra propriei persoane cauza de faptul ca nu esti implinit in viata, nu esti convins ca ceea ce faci este si ceea ce iti doresti. Intr-o idee este momentul sa incepi sa iti indulcesti viata si sa nu mai lasi rautatile sa te atace si sa te frustreze.

Se mai spune ca atunci cand visezi ca mananci dulceata inseamna ca te vei bucura de afectiunea si de respectul cat si ajutorul prietenilor si al familiei, iar atunci cand visezi ca faci gem inseamna ca vei reusi sa legi noi relatii de prietenie, sociabilitatea de care dovada te va face sa fii foarte apreciat in grupul de cunoscuti si poti dobandi o pozitie mult mai placuta in cadrul societatii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare branza

Trebuie insa sa ai foarte mare grija de problemele sanatatii, deoarece esti cam subred si e posibil ca o boala mare sa dea peste tine.

In cazul in care visezi un borcan plin cu gem inseamna ca te izolezi singur intr-o lume a viselor, nu esti in stare sa vezi realitatea, te minti singur tocmai din frica de a nu fi ranit de adevarul crunt.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „dulceata”, „majun”, „marmelada”, „dulciuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.