Interpretare vis in care apare a ascunde

0
2650
Interpretare vis in care apare a ascunde

Interpretarea viselor in care apare a ascunde. Atunci cand visezi ca ascunzi ceva inseamna ca te feresti de o situatie ori de o persoana care nu iti este prea placuta.

Cand visezi ca ascunzi ceva de cineva mai inseamna si ca ai prea multe secrete si nu e bine nici pentru tine nici pentru cei din jur, deoarece te vei frustra la un moment dat, trebuie sa incerci sa accepti si binele si raul din tine.

Daca te ascunzi de cineva in vis mai poate simboliza si teama de a face ceva, de a lua initiativa si de a face un progres in viata pentru propriul bine iar daca visezi ca ar trebui sa te ascunzi dar nu o faci inseamna ca esti o persoana puternica si stii cum sa dai piept la orice greutate in viata, iti asumi chiar si greselile pe care le-ai facut.

a ascunde

Daca te ascunzi in vis mai poate arata simboliza si faptul ca esti o persoana care se preface prea mult, trebuie sa incerci sa fii mai sincer cu tine si cu ceilalti, sa fii mai clar in exprimare si in comportament, sa ai mai multa incredere in ceea ce esti in realitate si sa incerci sa nu mai adopti nici o masca, pur si simplu sa fii tu.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a sari”

Daca incerci sa ascunzi ceva in vis acest lucru mai poate simboliza si teama fata de responsabilitati, te eschivezi, nu vrei sa dai piept cu greutatile vietii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.