Interpretare vis in care apar hamuri/ham

0
27
Hamuri Sursa: danutzii.wordpress.com

Interpretarea viselor in care apar hamuri/ham. Daca o persoana viseaza ham sau hamuri, fie ca le vede pur si simplu, fie ca le foloseste, inseamna ca in realitate da dovada de control, autoritate prea mare, nu lasa libertate altora ori dimpotriva lui nu i se lasa libertate si este tinut sub control, ori de altii ori de propriile frustrari, frici.

Hamuri Sursa: danutzii.wordpress.com
Hamuri
Sursa: danutzii.wordpress.com

Atunci cand visezi ca pui ham pe un cal ori altui animal inseamna in realitate ca te poti descurca in toate situatiile noi in care intri. Daca visezi ca achizitionezi un ham inseamna ca in viata reala situatia financiara ti se va imbunatati.

Atunci cand visezi ca tu tii hamuri in mana inseamna si ca ai un control deplin asupra propriei vieti, esti sigur pe tine, stii exact ce vrei de la viata, esti hotarat, mereu pus pe planuri mari, nu te serie nimic, tu esti cel care decide mai ales la locul de munca cat si acasa, in familie, iar ceilalti se bizuie pe tine. In cazul in care visezi ca altcineva tine hamurile la o caruta cu cai si tu mergi in caruta alatur de acea persoana inseamna ca esti condus, la locul de munca primesti multe ordine carora trebuie sa te supui si in plus nu esti lasat niciodata sa iti spui cuvantul, trebuie sa faci numai ce ti se spune.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here