Interpretare vis in care apar cereale

0
4093
Interpretare vis in care apar cereale

Interpretarea viselor in care apar cerealeAtunci cand visezi cereale inseamna ca veti avea parte de multe bogatii, nu veti duce lipsa de nimic, iar daca in vis mancati cereale, acestea prevestesc multa sanatate si venituri financiare mari, pe care le veti dobandi foarte usor.

Atunci cand in vis mananci cereale reci ori cu lapte rece sau iti dau senzatia de rece inseamna ca trebuie sa fii mult mai atent cu ceea ce cheltuiesti, deoarece iti vei face datorii multe si nu vei sti incotro sa apuci, nu stii la cine sa apelezi.

cereale

Atunci cand visezi campuri cu grau inseamna ca vei avea parte de planuri noi in viata, vei intreprinde noi perspective, mai ales in domeniile in care te intereseaza. Boabele de grau inseamna ca vei avea parte de bunatati in viata, nu te vei lipsi de nimic iar sacii de grau in vis reprezinta implinirea tuturor planurilor pe care cu multa vreme in urma ti le-ai propus.

In cazul in care visezi ca tii grau in mana si mananci din el inseamna ca va fi necesar sa depui mai mult efort pentru a realiza ceea ce ti-ai dorit. Cereale mai inseamna si ca te vei umple de sanatate, de vitalitate si vei avea multa energie in tot ceea ce faci.

Citește și:  Interpretare vis in care apare secara

Spicul de grau insa din vis reprezinta faptul ca vei avea parte de o perioada mai grea in viata, o vei duce mai rau cu banii, insa totul se va rezolva cu timpul.

cereala

Daca visezi un lan intreg de grau inseamna ca vrei sa ajungi ceva mai mare, sa te realizezi in viata, vrei sa faci multe si sa strangi pentru tine si familia ta. Un graunte in vis reprezinta faptul ca trebuie sa incerci sa fii mai putin cheltuitor, ca sa poti, cu timpul sa aduni ceea ce ti-ai propus, sa evoluezi in directia in care trebuie.

Atunci cand visezi orz sau orice fel de cereale inafara de grau inseamna ca va trebui sa alegi un alt drum in viata, sa accepti modificarile care intervin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.