Interpretare vis in care apare sete

0
5142

Interpretarea viselor in care apare sete. Atunci cand visezi ca ti-e sete inseamna ca treburile pe care le incepi vor sfarsi prost, vei avea parte de o boala indelungata, daca visezi ca iti astamperi setea inseamna ca vei avea parte de bucurii, de nadejde, de multa speranta, in cazul in care visezi ca iti este foarte sete si nu bei apa inseamna ca treburile iti vor merge foarte prost iar daca visezi o sete continua inseamna ca sperantele nu ti se vor implini.

Daca visezi ca nu ti se conteneste setea inseamna ca vei avea parte de durere, de o boala indelungata, iar setea din vis inseamna si sperante zadarnice.

Daca visezi ca iti potolesti setea inseamna ca vei avea o viata frumoasa iar daca setea este puternica inseamna ca vei avea parte de intristare.

Daca in vis reusesti sa iti stapanesti setea inseamna ca vei avea parte de multe bucurii, ti se vor implini planurile si daca setea este stinsa cu apa din fantana inseamna ca vei avea parte de dureri, de o boala grava pe o lunga perioada de timp.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un juriu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.