Interpretare vis in care apare un muzeu

0
58
Un muzeu Sursa: rocimineralefosile-banat.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un muzeu. Atunci cand visezi un muzeu inseamna ca vei avea parte de admiratie, insa trebuie sa iei si o pauza ca sa poti observa mai bine ce se intampla in jurul tau, deoarece ceea ce vezi nu este neaparat ceea ce trebuie sau ceea ce este adevarat. In cazul in care visezi muzeu se mai spune si ca vei fi foarte bucuros din cauza unei intamplari placute si vei avea multe castiguri financiare. Daca visezi etichete in muzeu inseamna ca esti in stare sa faci orice, te descurci in orice imprejurare si dai dovada de forta, deci nu trebuie sa te sperii de nimic.

Un muzeu Sursa: rocimineralefosile-banat.blogspot.com
Un muzeu
Sursa: rocimineralefosile-banat.blogspot.com

Daca visezi un muzeu cu multi profesori inseamna ca nu ai incredere in tine si mereu pui raul in fata insa daca te uiti la el de dinafara inseamna ca iti vei acorda unele delicii spirituale. In cazul in care visezi ca mergi incet prin muzeu inseamna ca vei petrece momente placute alaturi de amici in curand iar daca visezi ca visezi ca stai pur si simplu in muzeu inseamna ca esti un om apreciat, cei din jur te respecta, te iubesc iar tie totul iti da impresia ca nu poti fi atins de nici un rau, e posibil sa devii lenes, sa nu mai lupti pentru nimic, poate chiar treci prin ceva din care nu vei ramane cu nimic, insa mai poate insemna si faptul ca esti protejat de o persoana sus pusa. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca esti in muzeu inseamna ca in realitate ai obtinut ceea ce ai in prezent numai pe cai necinstite, sau ai un urmat un drum neconventional, ceea ce te face sa fii stralucitor in fata celorlalti, sa fii considerat special.

Atunci cand visezi un muzeu trebuie sa tii cont foarte mult si de ceea ce iti apare in jur deoarece acesta poate fi vazut si ca backgroundul propriei persoane, ca si radacinile tale, locul din care te tragi, reliefand foarte tare propriul caracter, familia, prietenii, cunostintele, informatiile pe care trebuie sa le mai asimilezi si informatiile pe care le ai deja si trebuie upgradate. Tot in acest context trebuie sa mentionam si faptul ca muzeul din vis are rolul de a te face sa intelegi ce este cu adevarat important pentru tine in viata, ce drum trebuie sa urmezi si lucrurile pe care trebuie sa le inveti ca sa fii mai bun in fiecare zi. Astfel mai putem spune ca muzeul te indeamna la meditatie, te face sa te gandesti la ce este cu adevarat valoros pentru tine si te ajuta sa te descoperi si sa te cunosti mai bine.

In unele traditii muzeul din vis se refera strict la trecutul tau, avand in vedere ca in el sunt tinute lucruri vechi, la momentele placute prin care ai trecut si te indeamna sa iti faci un viitor pe aceste criterii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here