Interpretare vis in care apare un ginecolog

0
4717
Interpretare vis in care apare un ginecolog

Interpretarea viselor in care apare un ginecolog. Atunci cand o femeie viseaza ca merge la ginecolog inseamna ca se teme de anumite lucruri in viata, nu se simte bine in pielea ei, vrea sa schimbe ceva din interior, ii este teama sa isiasume compromisuri care o pot face nefericita in cele din urma, nu vrea sa cada prada depresiei.

Insa aici exista si un risc mare de a patrunde intr-o stare de anxietate, de frustrare deplina, se poate ca ginecologul sa apara in vis din cauza unei situatii precedente in care femeia a gresit si acum se teme sa nu cada in derizoriu, in ridicol, sa nu fie prinsa in situatii jenante.

Pe de alta parte ginecologul din vis mai poate arata si faptul ca persoana care il viseaza nu are informatiile necesare pentru a demara un proiect, motiv pentur care trebuie sa mai astepte, mai ales pana se ajunge la miezul problemei, tocmai pentru a aparea ca fiind penibila.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un dusman

Daca visezi un ginecolog se mai poate spune si ca e posibil sa simti culpa, poate ai gresit fata de cineva, fara sa iti fi dat seama si acum realizezi, poate ca nnu te simti in largul tau in preajma unor oameni, simti ca te nu esti comod in unele situatii pe care ar fi mai bine sa le ocolesti.

Daca un barbat viseaza ca merge la ginecolog inseamna ca trebuie sa se fereasca de situatii comice, hilare, e posibil sa se faca de ras in fata prietenilor din cauza actiunilor necugetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.