Interpretare vis în care vezi un lăutar

0
138

Visele despre lăutari sunt de bun augur, ele prezic evenimente frumoase, oportunități în viață.

Un lăutar în vis simbolizează faptul că ești om de bază acasă, de care toată lumea are nevoie și deci, este clar că ai anumite obligații și responsabilități în viață. Visul arată că te comporți ca un șef în familie, în care oamenii din jur au încredere, pentru că ei cred cu tărie că tu iei deciziile corecte.

Dacă ai un vis în care vezi un lăutar adevărat, care cântă la vioara sa, este semn că vei fi atras într-o aventură uimitoare. Dacă visezi un lăutar pasionat de muzica sa, care și-a acordat corzile la vioară, înseamnă că ești un om hotărât și convins că de tine depinde viitorul tău, ai capacitatea de a-ți stabili obiectivele și de a folosi anumite strategii pentru a te atinge.

Visele în care vezi un lăutar se interpretează astfel:

 • Dacă visezi un lăutar înseamnă că vei avea parte de un an favorabil, în care deși vor apărea dificultăți și tentații, le vei înfrunta cu zâmbetul pe buze.
 • Dacă vezi un lăutar în vis, asta poate arăta faptul că ești un om respectat și admirat de oamenii din jur, pentru acțiunile și comportamentul tău. Visul prezice că vei face fapte bune pentru oamenii din jur și pentru familiile lor și vei dobândi o reputație foarte bună.
 • Visul în care vezi un lăutar înseamnă și modestie, faptul că nu îți place să fii în centrul atenției. Deși ești un om destoinic și muncitor, nu îți place să fii lăudat, să primești titluri ce arată valoarea ta.
 • Dacă visezi că distrugi arcușul de la vioara unui lăutar, acest vis nu este bun, deoarece el prezice singurătate sau pierderea unui om drag.
 • Visul în care vezi o vioară a unui lăutar arată că vei avea parte de liniște și armonie în familie. Acest vis înseamnă și bunăstare materială, câștig de bani și prosperitate.
 • Dacă auzi un lăutar care cântă la vioară în vis, este posibil ca în viața reală să ai parte de un eveniment fericit, cum ar fi nașterea unui copil, un botez sau o nuntă.
 • Dacă visezi că asculți muzica unui lăutar și nu îți place, este semn că trebuie să eviți anumiți oameni în viața reală.
 • Dacă visezi un lăutar care încearcă să cânte la vioră, dar arcușul nu scoate niciun sunet oricât s-ar strădui, este un semn de eșec, de minciuni, de trișare pentru a ascunde adevărul, sau adevărata față a lucrurilor.
 • Visul în care asculți un lăutar care cântă la vioară simbolizează dorința de a a avea parte de dragoste adevărată din partea cuiva.
 • Muzica unui lăutar în vis prezice distracție în viața reală. Dacă muzica din vis este plăcută și liniștitoare, asta înseamnă satisfacție sufletească. Dacă muzica din vis este obositoare atunci visul poate prezice probleme în familie, obrăznicii din partea copiilor. Dacă în vis asculți o muzică lăutărească care este frumoasă, înseamnă că ai o familie unită, iar relațiile cu cei apropiați se dezvoltă bine.
 • Dacă o femeie visează că are talentul unui lăutar și cântă la vioară, înseamnă că deși merită apreciere, ea va avea un eșec, deoarece va dori ceva ce este aproape imposibil de realizat. Visul o avertizează să analizeze mai bine șansele, atunci când își dorește ceva.
 • Dacă în vis găsești arcușul unui lăutar, asta prezice experiențe noi și de bun augur. Visul înseamnă că vei cunoaște oameni deosebiți, cu viziuni pozitive asupra vieții și care îți vor atrage atenția, pentru că ai ce învăța de le ei.
Citește și:  Interpretare vis in care pierzi un autobuz sau un microbuz

Dacă visezi că te afli în compania unor țigani lăutari, înseamnă că vei trece printr-o perioadă romanțată, în care te vei îndrăgosti de cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.