Interpretare vis in care incerci sa cari o geanta dar este prea grea

0
1686
Interpretare vis in care incerci sa cari o geanta dar este prea grea

Interpretarea viselor in care incerci sa cari o geanta dar este prea grea se refera la situatii in care o sa te chinui cu niste greutati in viata, mai semnifica si riscuri de a-ti pierde ceva, un lucru material sau atentia.

Visul in care incerci sa cari o geanta dupa tine insa este prea grea poate sa anunte greutati prea mari cu care te vei confrunta in scurt timp, anunta evenimente care iti vor pune adevarate probleme pe tapet si va trebui sa rezolvi sau sa gasesti solutii imediate la unele dintre ele.

Daca in vis te chinui sa cari o geanta mare poate sa fie un semnal ca te-ai inhamat in realitate la lucruri care pur si simplu te depasesc, sunt prea dificile pentru tine.

Alteori visul simbolizeaza incercarea de a te recupera dupa niste pierderi, e ca si cum o sa treci printr-o perioada de “convalescenta” financiara, o sa incerci sa repari niste daune, o sa te straduiesti cu mare greutate sa iesi din lipsuri materiale.

Visul in care te chinui cu mare efort sa cari o geanta dupa tine semnifica un “bagaj” emotional pe care il suporti cu mare greutate, o apasare emotionala a pus sau va pune stapanire pe tine si o sa-i faci fata cu greu.

De asemenea, scena semnifica in alte interpretari castiguri, situatii norocoase sau acumulare de bunuri, acumuare de bogatie.

bagaj mare

Daca visezi ca te chinui sa tragi dupa tine o geanta saracacioasa si veche inseamna ca in realitate o sa te chinui sa scapi de o povara veche ori iti cari dupa tine vechile pacate de care nu poti scapa si te trag inapoi.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi renovarea apartamentului

Visul in care te chinui sa tragi dupa tine un bagaj luxos, o geanta frumoasa, reflecta ca o sa incerci sa iti pastrezi un standard cat mai luxos desi poti sa iti dai seama inca de pe acum ca nu va fi o sarcina prea usoara, te vei zbate foarte mult sa ai un trai mai indestulat.

Visul in care te chinui sa tragi dupa tine o geanta feminina reflecta intrigi si vorbe neplacute, mai poate semnifica si faptul ca te chinui sa intretii o femeie. Pentru persoanele feminine care viseaza ca trag o geanta cu greutate s-ar putea sa ilustreze greutatea cu care incearca sa isi ascunda niste aspecte ale vietii care nu le face onoare.

Visul in care te chinui sa tragi dupa tine o geanta si nu stii ce este in ea reflecta in realitate si niste obligatii pe care le ai fata de cineva si nu esti in stare sa le respecti asa cum se cuvine, poate sa fie vorba de niste datorii care te apasa destul de rau ori, in cazul in care geanta este specifica de piata sau cumparaturi s-ar putea ca in curand sa te chinui putin cu intretinutul tau sau al familiei intr-o perioada mai restrictiva sau mai grea.

Daca visezi ca incerci sa tragi dupa tine o geanta prea grea se poate ca in realitate sa reprezinte pastrarea unor secrete foarte valoroase sau periculoase pe care abia mai poti sa le tii ascunse de vazul lumii sau de cineva anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.