Interpretare vis in care iti este foarte cald si bei foarte multa apa

0
1021
Interpretare vis in care iti este foarte cald si bei foarte multa apa

Interpretarea viselor in care iti este foarte cald si bei foarte multa apa reflecta anumite situatii periculoase sau neadecvate in care incerci sa gasesti solutii.

Daca visezi ca iti este foarte cald si bei foarte multa apa atunci este posibil ca in realitate sa ai o stare de neliniste si sa cauti cu disperare cauza sau solutia.

In situatia in care nu ti-a iesit o anumita afacere sau intelegere cu cineva atunci visul acesta este un semn ca in scurt timp o sa te straduiesti sa gasesti motivele reale pentru care un partener de afaceri te-a tradat sau te-a lasat balta.

Caldura extrema in vis poate sa simbolizeze o situatie jenanta care te indispune foarte mult iar faptul ca bei multa apa semnifica eforturile pe care o sa le depui pentru a-ti curata imaginea publica sau a gasi adevaratele motive pentu care cineva ti-a terfelit imaginea si numele.

Daca cumva in viata reala ai vreo nemultumire sau insatisfactie privitoare la planul sentimental, adica nu iti convine felul in care partenerul(a) abordeaza relatia voastra, atunci visul este un semn ca o sa incerci sa ai o discutie lamuritoare sau sa iti dai seama de ce s-a ajuns la aceasta situatie.

Visul in care iti este foarte cald si bei foarte multa apa sugereaza faptul ca intr-o situatie mai delicata o sa primesti de la departare mult asteptata veste care o sa iti deschida o noua cale, o noua oportunitate in viata. Visul in aceasta postura simbolizeaza dorinta si sansa de a iesi dintr-o stare destul de incomoda din punct de vedere financiar.

bem multa apa

Totodata, mai poate insemna si faptul ca iti este in pericol statutul profesional si o sa incerci din rasputeri sa iti aperi onoarea si locul de munca atat de greu castigat.

Citește și:  Interpretare vis in care esti pedepsit prin metodele din copilarie

Visul in care iti este foarte cald poate sa reflecte in alte interpretari prezenta unor situatii in care esti abuzat(a), cineva doreste neaparat sa iti impuna o atitudine sau un comportament care vine in contradictie cu ceea ce esti sau ceea ce gandesti. Intr-o asemenea ipostaza visul semnifica faptul ca in viata reala o sa incerci sa scapi cu orice pret de influenta nefasta a cuiva in  relatia sau in activitatea ta. Se poate ca in scurt timp sa ajungi chiar la un conflict deschis cu un coleg sau cu seful tau care vrea sa iti schimbe planurile sau sa te puna pe o pozitie care nu te reprezinta.

In familie s-ar putea sa te straduiesti sa scapi de insistenta unor neamuri care vor sa faci ceva anume.

In cazul in care in realitate esti casatorit(a) visul te anunta ca exista posibilitatea ca sotul – sotia – sa te forteze sa faci lucruri care nu iti plac. O sa te deranjeze insistenta cu care partenerul(a) de viata doreste sa se impuna in fata ta.

Visul in care iti este foare cald si bei foarte multa apa denota o stare fragila din viata ta, o perioada in care anumite sentimente destul de fragile ies la suprafata si iti pot devasta existenta. In aceasta postura visul reflecta anumite sensibilitati pe care le ai si staruinta cu care vrei sa le ascunzi fata de ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.