Interpretare vis in care o femeie moarta incearca sa te seduca

0
3291
Interpretare vis in care o femeie moarta incearca sa te seduca

Visul in care iti apare o femeie deja spune multe si te incarca de ganduri contradictorii. Daca este o persoana feminina care stii ca a murit si totusi iti apare in vis in diferite ipostaze nu e cazul sa iti faci prea multe probleme deoarece tocmai ai scapat de ele, ai scapat de griji si neajunsuri. Ai dusmani multi si rai pe care ii cunosti bine sau chiar foarte bine si care incearca din rasputeri pentru a nu stiu cata oara sa te raneasca, sa iti produca o paguba, sa iti cauzeze o suferinta insa fara succes.

Daca femeia e bruneta s-ar putea sa fie din cauza unei gelozii mai vechi, daca e tunsa scurt sau aproape cheala e din cauza unei dispute care a avut loc in casa, daca e blonda e din cauza unor bani iar daca e roscata e din pricina unei iubiri patimase neimpartasite.

In orice caz, acest vis e primejdios, intotdeauna sa iti feresti spatele deoarece prieteni falsi doresc cu tot dinadinsul sa iti produca mari neplaceri si neajunsuri si chiar daca nu reusesc pe moment nu au renuntat la ideile lor de razbunare cautant in continuare noi tertipuri si modalitati de a ajunge la tine ca sa te raneasca.

In momentul in care femeia aparuta in vis e decedata si incearca sa te si seduca prin saruturi sau mangaieri semnifica faptul ca falsi prieteni vor recurge chiar si la inscenari pentru a-si atinge scopurile ceea ce denota o rautate patologica. Daca are barba ti se doreste moartea, daca are ochii caprui atunci inseamna ca ti se va intinde o cursa printr-o alta femeie, vei fi ademenit.

Citește și:  Cum seduci barbatul Gemeni

femeie moarta

Psihologic vorbind acest tip de vis mai poate fi asociat  si cu extenuarea psihica, pierderea de energie sau vampirismul energetic practicat de unele persoane in mod constient asupra altora. In aceasta situatie mesajul e clar si trebuie sa te feresti de persoanele care insista sa iti tina companie chiar daca nu au un motiv logic si motivat pentru asa ceva.

Daca femeia moarta din vis e cunoscuta atunci sa fi atent la persoanele cunoscute din anturajul tau, daca femeia e necunoscuta atunci incearca sa gasesti semnalmente asemanatoare pe care le are si o persoana pe care o cunosti.

Daca ajungi sa faci dragoste cu acea femeie din vis atunci asteaptate in curand la niste neplaceri trecatoare. In cazul in care femeia are si riduri asteapta-te sa faci un drum sau o calatorie pe parcursul careia sau chiar la sfarsitul ei sa ai niste incurcaturi.

La nivel mental intalnirea intima cu o femeie moarta in vis produce o stare de neplacere, de respingere insa poate semnifica – daca femeia era cunoscuta – dorinta ta de a te debarasa de un trecut care ti-a lasat urme in viata ta, nevoia de a scapa de o stare de complacere intr-o situatie anume. Daca femeia iti este necunoscuta semnifica faptul ca nu esti dispus sa risti prea mult in momentul acesta intr-un anumit proiect pe care il ai in vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.